Life

Sfatul zilei de joi, 9 februarie 2023. Vărsătorii, în impas. Au nevoie de curaj

Ce sfat au astrologii pentru zodii, în ziua de joi, 9 februarie 2023. Unii nativi se vor afla în impas, așa că au nevoie de ajutor.
08.02.2023 | 12:00
Sfatul zilei de joi 9 februarie 2023 Varsatorii in impas Au nevoie de curaj
Sfatul zilei de joi, 9 februarie 2023. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Noi sfaturi pentru zodiile horoscopului, valabile pentru ziua de joi, 9 februarie 2023. Astrologii le transmit acestora, printre altele, să fie foarte curajoase în orice demers. Astfel, își vor putea rezolva mai ușor anumite probleme și vor oferi din energia lor și celor din jur.

Sfatul astrologilor pentru ziua de miercuri, 9 februarie 2023

Află ce ți-au rezervat astrele pentru penultima zi din cursul săptămânii. Te așteaptă multe momente importante, în care te vor încerca stări precum cele de la agonie la extaz. Concentrarea pe propria persoană este foarte importantă, căci așa vor apărea și lucrurile pozitive în viața ta.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii au nevoie de susținere. Îi așteaptă un moment major, la care au visat multă vreme. Încurajările celor din jur îi vor ajuta să dea tot ce au mai bun din ei. Cu toate acestea, trebuie să depună efort în a-și aduna resursele de unii singuri. Opiniile, îndrumările apropiaților nu vor fi mereu prezente.

Taur

Taurii trebuie să-și reorganizeze lista de obiective pentru anul acesta și să acționeze cu mai multă determinare în îndeplinirea dorințelor lor. Este important să nu-și piardă din energia optimistă și din spiritul visător. Până acum, aceste stări i-au ajutat să facă mari progrese, care au stârnit invidii din partea persoanelor din anturajul lor.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să nu își piardă niciodată umorul. Acesta îi ajută să își creeze relații bune cu cei din jur și să aibă puterea de a trece mai ușor peste obstacole. Nu de multe ori s-a constatat faptul că persoanele cu un spirit jucăuș reușesc să-și atingă toate țelurile în viață, spre deosebire de cele stresate sau supărate.

Rac

Racii vor merge joi la o întâlnire romantică. Sunt sfătuiți să fie deschiși, pentru un dialog plăcut, și să dea dovadă de sinceritate. Dragostea plutește în aer pentru acești nativi, astfel că pot începe o nouă relație. De data aceasta, s-ar putea să fie una pe placul lor.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii au de rezolvat sarcini importante joi. Se prevede o zi cu multe sarcini, iar dacă se vor ivi situații conflictuale, sunt sfătuiți să le evite. În cazul în care vor da curs, fără voia lor ar putea fi martorii unor incidente ce le vor afecta imaginea. O reputație pătată nu este demnă de un Leu.

Fecioară

Fecioarele trebuie să fie joi o carte deschisă. Asta pentru că vor lua parte la un eveniment despre povești emoționante de viață. Admirația invitaților va fi de partea lor, dacă vor vorbi așa cum o fac în viața de zi cu. Orice reținere le pune piedici în viața de zi și nimeni nu va ști cum sunt ele cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanța nu trebuie să se mai lase copleșită de emoții în situații limită. Nu ar strica o evaluare față de propria imagine, pentru a se redescoperi. Li se sugerează să își facă, de fapt, un autoportret zilnic, pentru a afla cine sunt cu adevărat și ce importanță au ele în ochii altor persoane.

Scorpion

Scorpionii sunt îndemnați să își arate răutatea doar persoanelor care au manifestat aceeași atitudine față de ei. În caz contrar, o așa atitudine nu le va face favoare. Dimpotrivă, toată lumea se va feri de ei, considerându-i impulsivi, asemeni unui om care se bucură din a-i ofensa pe restul.

Săgetător

Săgetătorii vor emana multă iubire joi, spre uimirea celor din jur. Pare că relația pe care și-au făcut-o de curând le face bine și, astfel, trebuie să facă efort în a o păstra. Dacă nu vor oferi măcar puțin din partea lor, partenerul de cuplu nu va reuși să-i cunoască.

Capricorn

Capricornul trebuie să fie mai afectuos cu persoana iubită. Aceasta are nevoie să știe că este apreciată, respectată și pusă în valoare. Astrologii îi îndeamnă să cumpere un bilet către o vacanță exotică sau o vacanță la munte, pentru ca lucrurile să decurgă mai bine și în plan sentimental.

Vărsător

Vărsătorii se vor confrunta cu o situație neplăcută legată de partea lor financiară. Nu strică să apeleze la ajutorul celor din jur, deși vor avea rețineri, la început. Deși pare jenant pentru ei să solicite sprijin, trebuie să scape de acest sentiment, deoarece nu toată lumea privește situația precum o fac ei.

Pești

Peștii trebuie să acționeze dacă își doresc să li se îndeplinească visurile. Orice ezitare, nu-i va face decât să stagneze. Totodată, pot lua legătura cu persoane care îi pot ajuta pentru a-și vedea dorințele devenite realitate. Nimic nu va cădea din cer, dacă nu este depus un minim efort, potrivit legilor atracției.

ADVERTISEMENT