Life

Sfatul zilei de joi, 9 martie 2023. Racul are nevoie de liniște, iar Peștii de mai mult optimism

Sfatul zilei de joi, 9 martie 2023. Racul are nevoie de liniște, pentru că s-a agitat cam tare în ultimele zile, iar nativilor din zodia Pești nu le-ar strica puțin optimism.
08.03.2023 | 12:00
Sfatul zilei de joi 9 martie 2023 Racul are nevoie de liniste iar Pestii de mai mult optimism
Sfatul zilei de joi, 9 martie 2023. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Astrele vin cu sfaturi pentru fiecare zodie în parte, joi, 9 martie. Spre finalul săptămânii, Vărsătorii trebuie să se mai odihnească, în timp ce Berbecii ar fi bine să se mulțumească cu ceea ce au dobândit până acum. Fecioarele în schimb ar fi bine să își mai crească stima de sine.

Sfatul zilei de joi, 9 martie 2023. Scorpionul află ce înseamnă trădarea

Berbec

Învață să te mulțumești cu ceea ce ai și să nu forțezi mâna norocului. Astrele au fost oricum destul de generoase cu tine în ultima perioadă, așa că sfatul zilei este să te bucuri de toate lucrurile frumoase din viața ta și să lași ambițiile pentru mai târziu.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești primul când vine vorba de cheltuieli și tot primul care rămâne fără bani. Sfatul zilei pentru tine este să eviți să mai faci mici favoruri financiare anumitor persoane și să îți cântărești mai bine veniturile, pentru că riști să te confrunți cu niște probleme financiare destul de mari.

Gemeni

Se amplifică niște tensiuni mai vechi din relația de cuplu care te vor tulbura. Îți va fi afectată atât viața personală, cât și cea profesională pentru că nu îți mai vine să faci nimic. Astrele îți recomandă să nu te lași ghidat de emoții și să îți folosești energia rămasă pentru reușitele tale.

ADVERTISEMENT

Rac

Sfatul zilei pentru tine este să te mai liniștești pentru că agitația din ultimele zile își cam spune cuvântul în cazul tău. Ai grijă de organismul tău, pentru că riști să te confrunți cu probleme grave de sănătate dacă nu știi când vine momentul să te mai și oprești.

Leu

Ai de dat socoteală în fața unor rude, iar asta îți va strica ziua de joi, 9 martie. Ai grijă să nu te enervezi prea mult și să tratezi situația cu mult calm, pentru că riști să spui niște lucruri pe care mai devreme sau mai târziu poți ajunge să le regreți.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Evenimentele din ultima perioadă ți-au cam distrus stima de sine, iar asta se reflectă și în activitatea ta de zi cu zi. Sfatul zilei pentru tine este să ai încredere în forțele propri, pentru că doar așa, cei din jurul tău îți vor putea vedea adevărata valoare.

Balanță

Niște semne de întrebare legate de colegii de la locul de muncă îți cam dau mari bătăi de cap. Sfatul zilei pentru tine este să te bazezi pe instinct și să cercetezi lucrurile care nu ți se par în regulă. S-ar putea ca superiorii tăi să aprecieze interesul acordat.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ai încredere în oameni mai mult decât ar fi cazul, însă lucrurile se vor schimba atunci când te vei afla în fața unei mari trădări. Sfatul zilei pentru tine este să te pregătești de o mare dezamăgire. Va fi o lecție de viață care te-ar putea marca într-o mare măsură.

Săgetător

Dragostea plutește în aer pentru tine. Dacă ești într-o relație ai partea de o surpriză plăcută de la partenerul tău de viață. Dacă ești singur în schimb, o persoană care se gândește la tine în secret ți-ar putea transmite un mesaj important pe care ar fi bine să nu îl treci cu vederea.

Capricorn

O avalanșă de probleme la locul de muncă, fix spre final de săptămână. Simți că nu mai ai energie să duci lucrurile la bun sfârșit, însă dacă te focusezi, o poți face. Sfatul zilei pentru tine este să îți găsești resursele interioare și să depășești momentul, fără prea mult stres.

Vărsător

Ar fi cazul să te mai odihnești. Ai muncit suplimentar, ai avut o perioadă agitată și pe plan personal, așa că mai trebuie să și respiri. Încearcă să te relaxezi, joi, 9 martie și să lași problemele deoparte măcar pentru o singură zi. Îți va face mai bine decât crezi.

Pești

Vezi numai partea goală a paharului, iar asta nu îți va aduce niciun beneficiu, indiferent de situație. Sfatul zilei pentru tine este să încerci să fii mai optimism. Lucrurile bune vin pentru cei care le așteaptă, iar energia negativă nu te va ajuta prea mult în acest sens.

ADVERTISEMENT