Life

Sfatul zilei de luni, 1 august 2022. Vărsătorii sunt pe cai mari!

Citește sfatul zilei de luni, 1 august 2022, și află care sunt îndemnurile astrelor pentru zodia ta. Multe zodii vor începe săptămâna într-un mod de-a dreptul unic.
31.07.2022 | 11:30
Sfatul zilei de luni 1 august 2022 Varsatorii sunt pe cai mari
Sfatul zilei de luni, 1 august 2022. Foto: stylecaster.com
ADVERTISEMENT

Află care este sfatul zilei de luni, 1 august 2022, dar și numărul sau cifra ta norocoasă în prima zi a săptămânii.

Sfatul zilei de luni, 1 august 2022 pentru fiecare zodie

Berbec: Dovedește că nu poți ranchiună oamenilor cu care nu mai ai o relație apropiată. E timpul să îngropi pe bune securea războiului. Cifra norocoasă: 4.

ADVERTISEMENT

Taur: Ascultă înainte să te exprimi cu referire la anumite situații care îi privesc pe cei apropiați. Nu te arunca înainte inutil. Numărul norocos: 13.

Zodia Gemeni: De tine depinde cum va evolua parcursul profesional de care până mai ieri erai extrem de mândru. Lasă regretele deoparte și începe să tragi tare. Cifra norocoasă: 5.

ADVERTISEMENT

Rac: Dorințele tale pot deveni realitate în perioada următoare. Ziua de luni te pune să alegi între două situații favorabile. Ia o decizie înțeleaptă! Cifra norocoasă: 1.

Zodia Leu: Recunoaște greșelile pe care le-ai făcut pentru a putea merge mai departe. Nu persista în ele. Cifra norocoasă: 8.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Nu lăsa loc de interpretări atunci când abordezi niște teme sensibile pentru cei de care te înconjori. Cifra norocoasă: 9.

Balanță: Ai o atitudine pozitivă toată ziua, însă renunță să fii cu capul în nori. Una e dispoziția ta bună și alta e pragmatismul de care trebuie să dai dovadă. Numărul norocos: 11.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii trebuie să renunțe la orgolii

Scorpion: Luptă în continuare pentru idealurile în care crezi, chiar dacă întâmpini obstacole. Cifra norocoasă: 6.

Săgetător: Renunță la orgolii, la ambițiile copilărești, mai ales în relația de cuplu. Dă dovadă de maturitate. Numărul norocos al zilei: 10.
Capricorn: Pune-te în locul celorlalți și arată-le că le înțelegi ideile. Cifra norocoasă: 7.

Vărsător: Este o zi benefică pentru tine, o zi în care ești pe cai mari mai ales în privința cuceririlor amoroase. Un strop de romantism nu ți-ar strica. Cifra norocoasă a zilei: 2.

Pești: Renunță la cheltuielile nejustificate și concentrează-te pe lucrurile de care ai nevoie cu adevărat. Trebuie să știi care îți sunt prioritățile. Numărul norocos: 33.

ADVERTISEMENT