Life

Sfatul zilei de luni, 1 martie 2021. Gemenii trebuie să-și păstreze calmul

28.02.2021 | 11:30
Sfatul zilei de luni 1 martie 2021 Gemenii trebuie sasi pastreze calmul
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de luni, 1 martie 2021, vine cu recomandări pentru păstrarea calmului. Unii nativi vor avea tendința de a-și pierde cumpătul prea repede în situații stresante sau conflictuale.

Entuziasmul ar putea și el să fie prezent în viața nativilor. Astrologii recomadă controlarea reacțiilor la primul impuls și cântărirea atentă a lucrurilor.

ADVERTISEMENT

În plan sentimental, ar putea să apară unele surprize pentru nativi. FANATIK vă aduce previziunile complete pentru prima zi a primăverii.

Sfatul zilei de luni, 1 martie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Poate să apară o ofertă pe care o așteptai de multă vreme. Chiar dacă tot ce îți doreai e să schimbi mediul în care lucrezi, trebuie să nu te lași controlat de entuziasmul momentului și să analizezi bine alegerea pe care vrei s-o faci.

ADVERTISEMENT

Taur

Ziua aduce o surpriză total neașteptată din partea omului iubit. Vei primi un răspuns pe care l-ai cerut de multă vreme, iar acest lucru o să fie un motiv de mare bucurie. Profitați de momentele frumoase și sărbătoriți-le alături de oamenii apropiați.

Gemeni

Situațiile conflictuale de la locul de muncă nu se vor rezolva cu scandal. Trebuie să încerci să-ți păstrezi calmul, oamenii vor avea reacții mai bune dacă li se va vorbi pe un ton normal.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai multe semne de întrebare cu privire la starea de sănătate. Nu e recomandat să amâni prea mult vizita la medic, doar acolo poți să găsești răspunsurile și, eventual, rezolvarea problemelor.

Leu

Ziua vine încărcată. Volumul de muncă e unul mai mare decât în mod normal, iar sarcinile în plus îți aduc o oboseală peste măsură. Poate ar fi o idee bună să programezi o parte din ele în celelalte zile, sunt șanse mari să nu le poți rezolva satisfăcător pe toate într-o singură tură.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai multe lucruri de făcut și ești setat pe rezolvarea tuturor. Există șansa să nu realizezi că neglijezi oamenii apropiați. Ia o pauză, vorbește cu ei. Le vei aduce multă liniște și pace.

Balanță

O problemă apărută din senin agită spiritele la locul de muncă. Nu prea se știe cum s-ar putea rezolva, dar nu e cazul să vă panicați. Puteți să cereți sfaturi unor oameni care cunosc mai bine astfel de situații.

Scorpion

Aglomerația treburilor te va face să-ți dorești să te multiplici. E bine să nu te grăbești prea tare, pot apărea și probleme. Rezolvă-le cu calm și răbdare.

Săgetător

Sunt zile în care totul pare să meargă prost. Nu trebuie să te lași controlat de stres și sentimentul de neputință, cel mai bine e să cauți soluțiile problemelor păstrându-ți cumpătul și vorbind cu oamenii care ar putea să te ajute.

Capricorn

Sentimentul că ceva e total schimbat în relația cu partenerul de viață nu-ți dă pace. Tot ce realizezi e că nu ești mulțumit de viața personală. Cea mai bună soluție e să ai o discuție cu omul de lângă tine și să vă dați seama dacă e cazul să încercați o schimbare sau ar fi mai bine să renunțați.

Vărsător

Venirea primăverii te trezește la viață și tot ce vrei e să-ți petreci ziua în aer liber. Ar fi bine să ai grijă să nu te expui riscurilor și să te protejezi cât poți de bine, respectând recomandările de distanțare socială.

Pești

Ziua aduce surprize în plan sentimental. Există posibilitatea apariției geloziei, iar acest lucru ar putea să te facă să nu mai gândești limpede. Cea mai bună idee ar fi să vorbești cu partenerul de viață și să lămuriți situațiile care ți-au adus asemenea sentimente.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Raluca Zenga s-a reinventat. De nerecunoscut, după divorț
Raluca Zenga s-a reinventat. De nerecunoscut, după divorț
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde