Sfatul zilei de luni, 10 august 2020. Momente emoționante pentru Capricorn

Alexa Serdan   
în Horoscop
09/08/2020, 16:00
Sfatul zilei de luni, 10 august 2020. Momente emoționante pentru Capricorn
Așa arată sfatul zilei de luni, 10 august 2020, pentru fiecare semn zodiacal. Sursa foto: Pinterest.com

Sfatul zilei pentru prima zi a săptămânii, luni, 10 august 2020, vine cu emoții intense, decizii importante, dar și evenimente care le-ar putea da nativilor viața peste cap.

Astrologii spun că este un moment bun pentru a o lua de la capăt și a da curs unor aventuri. Semnele zodiacale pot descoperi pasiuni noi care să-i țină ancorați în realitate.

Descoperă mai departe previziunile complete pentru toți cei 12 nativi. FANATIK îți aduce evenimentele și întâmplările de care au parte zodiile în această zi.

Așa arată sfatul zilei de luni, 10 august 2020, pentru fiecare semn zodiacal

Berbec

O nouă aventură te așteaptă la orizont. Tot ce trebuie să faci este să-i dai curs și să-ți iei gașca de prieteni cu tine. Distracția se anunță una pe măsură.

Taur

Lasă trecutul în urmă și privește mai departe, spre viitor. Este foarte important să dai pagina și să pornești pe un alt drum. Ai încredere în tine, va fi bine!

Gemeni

Decizii radicale la locul de muncă. Dacă nu-ți mai place echipa din care faci parte, cere superiorilor să fii schimbat. Simte-te bine în propria piele.

Rac

Weekend-ul s-a terminat, este cazul să te ridici din pat și să mergi la serviciu. Poate nu ai chef, dar întâlnirea cu colegii te va face să vezi lucrurile altfel.

Leu

Fii stăpân pe situație și spune-i partenerului de viață tot ce ai pe suflet. Poate nu știe unde greșește și de aceea ai senzația că nu face nimic pentru relație.

Fecioară

Emoții mari. În sfârșit, primești semnătura pentru a derula un proiect de suflet la care te gândești de ani buni. Un moment ideal pentru a sărbători.

Balanță

O nouă pasiune te captivează și îți ocupă timpul liber. De mult nu ai mai fost atât de concentrat la ceva care să-ți placă enorm. Încarcă-te cu energie pozitivă.

Scorpion

Prima zi din restul vieții tale, așa pare azi. Ai impresia că nimic nu-ți stă în cale și poți face tot ce-ți trece prin minte. Și ce crezi, chiar așa este! Profită de oportunități!

Săgetător

Lasă în urma ta supărările și dezamăgirile, nu cădea în butoiul cu melancolie. Nu este un moment bun să-ți plângi de milă, fii mai puternic și concentrează-te pe lucrurile importante.

Capricorn

Momente frumoase alături de partenerul de viață care îți pregătește o surpriză de proporții. Râzi cu gura până la urechi și bucură-te de timpul petrecut împreună.

Vărsător

Oamenii așteaptă de la tine unele lucruri, dar tu vrei cu totul altceva. Nu le fă deloc pe plac și bucură-te de energia care te înconjoară. Fii optimist și pozitiv în continuare.

Pești

Nu te arunca să cumperi obiecte sau haine de care nu ai nevoie. Păstrează banii pe care-i ai pentru datorii, facturi sau alte lucruri importante.

Închide ×