Life

Sfatul zilei de luni, 15 februarie 2021. Două zodii trebuie să renunțe la orgoliu

14.02.2021 | 13:49
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de luni, 15 februarie 2021, vine cu împăcări, despărțiri și noi viziuni asupra viitorului. Nativii trebuie să acorde mai multă atenție relațiilor cu cei dragi. 

Unii nativi trebuie să-și calce pe orgoliu și să fie sinceri cu sentimentele lor, ca să nu regrete lucrurile pe care nu e-au făcut.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile pentru prima zi a săptămânii și care este îndemnul astrologilor pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Sfatul zilei de luni, 15 februarie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Nu trebuie să faci ca ceilalți pentru a te face remarcat. Folosește-ți imaginația și propriile resurse pentru a crea ceva cu adevărat unic, doar așa vei avea parte de succes.

ADVERTISEMENT

Taur

Te gândești prea mult la problemele din trecut și îți faci scenarii care nu se vor întâmpla niciodată. Încearcă să rămâi ancorat în prezent și să iei lucrurile ca atare, nu contează ce a fost mai demult.

Gemeni

Nu te mai gândi doar la tine și pune accent și pe opiniile celor din jurul tău atunci când ai de luat o decizie. Nu ești doar tu în aeastă problemă.

ADVERTISEMENT

Rac

Trebuie să te împaci cu o persoană cu care ai avut un conflict major în trecut și să renunți la orgoliu. Să porți pică nu îi va aduce niciun beneficiu, doar frustrări.

Leu

Încetează să le spui altora ce decizii să ia în ceea ce-i privește. Nu știi ce este mai bine pentru ei și pot decide și singuri ce să facă în viața lor.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai mustrări de conștiință legate de o problemă din trecut, care te-a făcut să rupi legătura cu o persoană apropiată. Nu mai aștepta și contactează persoana respectivă, sunt șanse de rezolvare.

Balanță

Nu te mai agita atunci când nu este cazul. Ai tendința de a face din țânțar armăsar și te stresezi din cauza unor lucruri mărunte. Învață să te relaxezi, calmul este cea mai bună soluție.

Scorpion

Nu mai amâna lucrurile pe care le ai în plan de mai mult timp. Dacă nu-ți pui acum ideile în practică, nu știi când vei avea la fel de mult timp. Acordă-le atenție planurilor tale.

Săgetător

Relația de cuplu se termină într-o notă tensionată și sunt multe întrebări pe care ai vrea să le adresezi fostului partener. Nu grăbi lucrurile și așteaptă o vreme până să vorbești, s-ar putea să0ți schimbi percepția asupra lucrurilor.

Capricorn

Vrei să faci o schimbare și nu mai ai aceleași planuri de dinainte. Ai alte viziuni asupra viitorului și vrei să te reorientezi în carieră. E timpul să acționezi, dacă vrei ca obiectivele tale să se îndeplinească cu adevărat.

Vărsător

Nu ai o dispoziție bună și este un adevărat haos în capul tău. Ia lucrurile încet astăzi și nu te implica în proiecte sau întâlniri importante, e posibil să nu poți face față.

Pești

Nu ai avut succes cu un anumit proiect și te-ai demoralizat din cauza eșecului. Amintește-ți că poți oricând să te afirmi cu altceva, trebuie doar să ai mai multă încredere în tine.

ADVERTISEMENT