News

Sfatul zilei de luni, 15 iulie. Racul va lua decizii radicale

14.07.2019 | 13:53
Sfatul zilei de luni 15 iulie Racul va lua decizii radicale

Fanatik vă prezintă sfatul zilei de luni, 15 iulie 2019. Află în rândurile de mai jos ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte. Două evenimente astrologice vor aduce schimbări în viața celor 12 zodii. Este vorba de eclipsa parțială de Lună de pe 17 iulie și retrogradarea lui Mercur în Rac care va avea loc pe 19 iulie.

Așa arată sfatul zilei de luni, 15 iulie 2019

Berbec

Nativii născuți în zodia berbec au o relație foarte bună cu membrii familiei cu care discută legat de o moștenire sau pe diverse teme financiare. La locul de muncă ești stresat și nu reușești să duci la bun sfârșit sarcinile zilnice.

Taur

Acest semn zodiacal se gândește numai la vacanță și excursii în locuri exotice. Taurul simte nevoia de relaxare și își face planuri pentru o călătorie foarte apropiată. Este un moment bun pentru a începe un proiect nou.

Gemeni

Mare atenție cum gestionezi resursele financiare. S-ar putea să te trezești la finalul săptămânii fără un ban în buzunar. Ești extenuat și asta se răsfrânge în relația cu autoritățile, dar și cum membrii familiei.

Două evenimente astrologice vor marca această săptămână
Sfatul zilei de luni, 15 iulie. Racul va lua decizii radicale. Sursa foto: pixabay.com

Rac

Cei născuți în zodia rac renunță la tot ce le face rău și se desprind de trecut. Lipsurile și nemulțumirile din relația de cuplu vor ieși la suprafață. Renunță la legăturile în care nu mai există niciun strop de iubire sau respect.

Leu

Traversezi o perioadă dificilă pe toate planurile. Înarmează-te cu multă răbdare, calm și responsabilitate. Nu lăsa gândurile negre să pună stăpânire pe sufletul tău. Învață din greșelile trecutului și nu le mai repeta.

Fecioară

Unii nativi vor încheia relații de prietenie, alții vor începe o poveste de dragoste foarte frumoasă. O persoană din anturaj își va călca pe inimă și va destăinui ceea ce simt pentru tine. Și nu este vorba de o iubire de frate/soră.

Balanță

Petreci timp prețios alături de persoana iubită cu care faci planuri de călătorie. Este o zi ideală să-ți pui ordine în gânduri și să reechilibrezi anumite sentimente. Vei fi mai cheltuitor decât de obicei, dar nu îți va păsa.

Scorpion

Ai multe proiecte care îți vor aduce colaborări, parteneri de încredere, dar și mulți bani. Treci printr-o perioadă emoțională și simți nevoia să te descarci. Ai mare grijă cui îi spui off-ul. Nu este exclus să fii bârfit după.

Săgetător

Ai grijă la investițiile proaste care îți vor dezechilibra situația financiară pentru o perioadă destul de lungă de timp. Nativii singuri sunt tentați să aibă aventuri și să filtreze. O relație extraconjugală s-ar putea să ducă la o poveste de dragoste.

Capricorn

Este o perioadă a schimbărilor, atât pe plan sentimental, cât și la locul de muncă. Anumite situații vor destabiliza relația de cuplu. Fii prudent și acționează în conformitate cu situația în care ești pus.

Vărsător

Treci printr-o perioadă tumultoasă și simți nevoia să-ți analizezi sentimentele, emoțiile și gândurile. E momentul ideal să-ți reconstruiești planurile de viitor. Poate fi ziua în care vei înțelege care este rostul vieții.

Pești

Vei cunoaște oameni noi și vei începe o relație de dragoste. Unii nativi își vor oficializa o relație care durează de ceva timp. Familia va fi încâmtată să-ți cunoască partenerul de viață care ți-a readus zâmbetul pe buze.