Life

Sfatul zilei de luni, 17 august. Săgetătorii își reconfigurează prioritățile

16.08.2020 | 11:26
Sfatul zilei de luni 17 august Sagetatorii isi reconfigureaza prioritatile
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce sfatul zilei de luni, 17 august, cu vești cât se poate de bune, mai ales în ceea ce privește viața profesională. După o perioadă de odihnă, începi săptămâna în forță și ești gata să preiei frâiele proiectului dificil care te așteaptă.

Cu o ocazie ca asta nu te întâlnești prea des, așa că încearcă să dai tot ce ai mai bun. În privința banilor nu ai de ce să-ți faci griji, pentru că șeful te va răsplăti cum se cuvine. Trebuie doar să-i demonstrezi că nu s-a înșelat în momentul în care ți-a acordat încredere deplină.

ADVERTISEMENT

În plus, dacă te numeri printre nativii din zodia Săgetător încearcă să îți reconfigurezi prioritățile. Nu de alta, dar trebuie să gestionezi cu mare atenție când și cum alegi să cheltuiești banii de care dispui. Nu ar strica să fii ceva mai cumpătat în această perioadă.

Așa arată sfatul zilei de luni, 17 august

Berbec

O zi numai bună pentru a sta departe de agitaţia lumii şi de a observa ce se întâmplă fără să te implici concret. Este posibil să fii pus faţă în faţă cu consecinţele unor alegeri şi acţiuni, iar dacă acestea nu-ţi plac, acum este ocazia să faci alegeri diferite. În orice caz, astăzi e indicat să alegi conjuncturile care-ţi fac bine şi mediile în care te simţi confortabil. Oferă-ţi ceva mai mult timp pentru meditaţie şi relaxare şi stai departe de conflicte, mai ales spre seară. Numărul norocos: 6.

Taur

Astăzi se pot îndulci unele relaţii de prietenie, prin rediscutarea unor neînţelegeri cu empatie şi generozitate. Pe de altă parte, fii atent la alegerile imprudente şi pripite în ce priveşte investiţiile şi cheltuielile. Există confuzie în această zonă şi rişti să te alegi cu pierderi de tot felul. De asemenea, nu este cea mai bună zi pentru a da bani cu împrumut şi nici pentru strategii financiare pe marginea unui nou proiect. Numărul norocos: 15.

Gemeni

Este posibil să experimentezi confuzie, nerăbdare şi chiar impulsivitate, mai ales în ce priveşte zona profesională şi a relaţiilor cu persoane autoritare, tocmai de aceea e important să-ţi canalizezi energia în direcţii constructive. E indicat să fii deschis şi, în loc să dai verdicte, să-ţi pui întrebări clare. Asta te va ajuta să găseşti soluţii dincolo de ceea ce ţi-ai putea imagina şi să vezi oportunităţi frumoase de a progresa. Numărul norocos: 8.

Rac

Ești cuprins de sentimentul că orice este posibil acum pentru tine. Ţi se lărgeşte orizontul, se schimbă percepţii, scapi de nişte clişee de comunicare şi de convingeri rigide, iar asta contribuie mult la îmbunătăţirea stării tale de spirit. Începi să înţelegi şi să accepţi că nu există noroc şi că acesta este, de fapt, lucrarea fiecăruia. Totuşi, în ce priveşte zona materială, nu e indicat să te laşi dus de val şi să faci alegeri pripite, întrucât aici încă e nevoie de răbdare şi timp să se aşeze lucrurile. Numărul norocos: 14.

Leu

Contextul astral îţi accentuează latura sensibilă şi empatică, îţi poate aduce daruri providenţiale, dar îţi poate dezvălui şi adevăratele intenţii ale unor așa-ziși prieteni sau persoane din anturajul apropiat. Astăzi e bine să fii atent la mesajele subtile, la ce simţi, la semnalele organismului şi chiar la vise. Ţi se pot revela o serie de adevăruri şi soluţii, mai ales în ce priveşte relaţiile care contează, dacă eşti dispus să te asculţi şi să-ţi acorzi timp pentru introspecţie. Numărul norocos: 1.

Fecioară

Te afli într-o perioadă în care este posibilă reactivarea unor relaţii şi aspiraţii din trecut. Se pot relua, aşadar, fie discuţii lăsate nefinalizate, fie relaţii care s-au răcit din diverse motive. De dată aceasta, ai ocazia să priveşti totul prin lentile noi, să aduci o altă viziune, mai constructivă, în aceste relaţii. Un proiect început cu multă vreme în urmă, poate fi continuat, cu idei noi şi făcând ajustări corespunzătoare. Numărul norocos: 13.

Balanță

Nu e indicat să te speteşti muncind, de altfel astrele se dovedesc destul de abile în a-ţi distrage atenţia de la responsabilităţi şi sarcini. Însă e o zi excelentă pentru a vedea imaginea de ansamblu, pentru a descoperi noi unghiuri din care să priveşti rutina zilnică, activităţile de amar de vreme, sarcinile fără număr pe care ţi le-ai asumat. E timpul să schimbi ceva pentru a face ca lucrurile să funcționeze ca la carte. Numărul norocos: 2.

Scorpion

Creativitate din plin, inspiraţie, drag de oameni şi de proiectele tale. Sentimentul care predomină este recunoştinţa îndreptată către cineva anume sau către oameni care ţi-au marcat existenţa, într-un fel sau altul. În altă ordine de idei, este o perioada de revizuire a filozofiei de viaţă şi a aspirațiilor. E momentul să fii mai atent la detalii, la unele credinţe şi puncte de vedere, şi să faci schimbările benefice renunţând la unele dintre ele. De asemenea, se pot rediscuta reperele cadrului oficial în ce priveşte o relaţie partenerială. Numărul norocos: 10.

Săgetător

Te afli într-o perioadă de reconfigurare a priorităţilor legate de finanţe, investiţii, cheltuieli. Mai ales că acum se ia în discuţie „agenda” familiei şi aveţi o serie de planuri şi proiecte în comun pentru următoarea perioadă. Aşadar, e bine să fii receptiv la propunerile celor dragi, şi în acelaşi timp atent la partea pragmatică a situaţiei prezente. Pot apărea întârzieri legate de bani dar, în acelaşi timp, e posibil ca să se soluţioneze o problema financiară, când şi cum te aştepţi mai puţin. Numărul norocos: 4.

Capricorn

Graba strică treaba. Nerăbdarea, impulsivitatea şi tendinţa de a te ocupa de mai multe treburi în acelaşi timp, duce la erori pentru repararea cărora consumi exact acelaşi timp pe care credeai că l-ai câştigat. Aşadar, astăzi ia lucrurile pe rând şi nu încerca să o iei pe scurtătură, mai ales la serviciu şi în relaţiile cu colegii. Pe de altă parte, astăzi e posibil să reiei nişte discuţii cu partenerul de viaţă sau de afaceri, pentru a lămuri nişte neînţelegeri. Numărul norocos: 11.

Vărsător

Astăzi Universul te îndeamnă să-ţi îndrepţi atenţia către resursele interioare de care dispui şi pe care le poţi împărtăşi lumii. Există ceva ce faci cu uşurinţă, un talent pe care nu l-ai exploatat suficient sau deloc? Acum este momentul favorabil pentru a-l recunoaşte şi a-l valoriza. Prosperitatea este în strânsă legătură cu modul în care ştii să te livrezi lumii. Prin urmare, dacă rezultatele prezente nu te satisfac, vezi ce ai putea schimba în alegerile şi acţiunile tale. Numărul norocos: 7.

Pești

Astăzi eşti extrem de senzitiv şi empatic. Pur şi simplu ştii ce nevoi au ceilalţi, ce simt, fără să spună un cuvânt. Totuşi, nu uita de tine şi de nevoile tale, altfel rişti să consumi toată energia îndreptându-ţi atenţia doar către exterior. În familie, poţi primi reproşuri sau te confrunţi cu nemulţumirile celor dragi. Foloseşte-ţi înţelepciunea şi caută calea de comunicare adecvată, cu empatie şi îngăduinţă. Numărul norocos: 12.
Poliția caută o tânără din Maramureş, care a plecat cu tot cu încasările...
Poliția caută o tânără din Maramureş, care a plecat cu tot cu încasările barului unde lucra. Ajutată de iubit, fata de 19 ani ar fi furat peste 10.000 de lei
La un an și jumătate de la despărțirea de Francesco Totti, Ilary Blasi...
La un an și jumătate de la despărțirea de Francesco Totti, Ilary Blasi a "dat cărțile pe față"
Becali atacă un jucător care era preferatul lui: „Dacă în fiecare seară e...
Becali atacă un jucător care era preferatul lui: „Dacă în fiecare seară e împreunare, împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea”
Andreea Bălan, în lacrimi! Vestea uriaşă pe care a dat-o îndrăgita cântăreaţă, alături...
Andreea Bălan, în lacrimi! Vestea uriaşă pe care a dat-o îndrăgita cântăreaţă, alături de iubitul ei, Victor Cornea
Ultimul hotel UGSR de pe Valea Lotrului, închis după 42 de ani. „Noroc...
Ultimul hotel UGSR de pe Valea Lotrului, închis după 42 de ani. „Noroc cu privații“ FOTO
A izbucnit scandalul după moartea Ronei Hartner. Cu cine vrea fiica artistei să...
A izbucnit scandalul după moartea Ronei Hartner. Cu cine vrea fiica artistei să locuiască
HALEP A SPUS ADIO României! Decizia definitivă luată de marea campioană
HALEP A SPUS ADIO României! Decizia definitivă luată de marea campioană
Fumătorii, între ciocan și nicovală. Noi restricții, se dau amenzi
Fumătorii, între ciocan și nicovală. Noi restricții, se dau amenzi
ȘOC TOTAL în showbiz! Tavi Colen a spus TOT adevărul despre scandalul cu...
ȘOC TOTAL în showbiz! Tavi Colen a spus TOT adevărul despre scandalul cu Alin Oprea
IMAGINI RARE cu fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Detaliul care a atras...
IMAGINI RARE cu fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Detaliul care a atras atenția tuturor celor care au văzut pozele
CTP, mesaj pentru Patriarhie după anchetarea arhiepiscopului Teodosie de DNA: ”Mache BOR Great...
CTP, mesaj pentru Patriarhie după anchetarea arhiepiscopului Teodosie de DNA: ”Mache BOR Great Again!”
Se deschide un nou drum spectaculos în România. E mai frumos decât Transalpina...
Se deschide un nou drum spectaculos în România. E mai frumos decât Transalpina sau Transfăgărășan!
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română