News

Sfatul zilei de luni, 17 iunie. Racul are parte de susținere și visele lui prind aripi

16.06.2019 | 17:42
Sfatul zilei de luni 17 iunie Racul are parte de sustinere si visele lui prind aripi

FANATIK.RO vă aduce sfatul zilei din prima zi a săptămânii. Vezi ce ți-au mai rezervat astrele pentru ziua de luni, 17 iunie, care sunt zodiile care vor trece prin clipe mai puțin plăcute sau cele cărora le va merge bine. Tot aici găsești și sfaturi despre cum să depășești evenimentele nepăcute care îți ies în cale. Săptămâna 17 – 23 iunie va fi marcată de trei evenimente majore care le vor schimba celor 12 zodii stările de spirit, dar și felul de a gândi.

Sfatul zilei, luni, 17 iunie

Săptămâna care tocmai începe va fi marcată de trei evenimente astrale de mare amploare. Luni va avea loc Luna Plină în zodia Săgetător, eveniment care va încheia o etapă a vieții și lasă loc pentru un nou capitol. Astrele le-au rezervat celor 12 zodii perioade în care se vor reanaliza păreri și idei în ceea ce privește starea interioară. Un alt eveniment care va avea loc în această săptămână, va avea loc pe 20 iunie când planeta Neptun va retrograda în zodia Pești ceea ce va îndemna nativii să se confrunte cu realitatea. Ultimul eveniment va avea loc pe 21 iunie când Soarele va intra în zodia Rac și acest lucru le va conferi zodiilor stări emoționale și sentimentale.

Berbec

Nativii din zodia berbec se vor axa pe starea locuinței și vor petrece mai mult timp în familie. Berbecii sunt interesați de propriile convingeri de viață și vor face schimbări în privința gândirii, dar și a personalității. Sfatul nostru este să nu mai privești în trecut, fii încrezător și optimist că ai tot viitorul înainte.

Taur

Cei născuți sub acest semn zodiacal se concetrează pe studiu și dezvoltarea personală. Este un moment ideal pentru o schimbare la locul de muncă sau de ce nu, a locuinței. Nu este exclus să îți pornești propria afacere, ai multe planuri de viitor și aspirații înalte.

Gemeni

Situația financiară și banii sunt principalele evenimente după care te ghidezi astăzi. Își dorești să câștigi mai bine așa că, te gândești serios să îți schimbi locul de muncă. Și pe plan sentimental traversezi o perioadă excelentă și decizi să treci la etapa următoare în cuplu.

Rac

Energia și determinarea de care debordezi te vor  ajuta să-ți îndeplinești visele mai ales că, racii sunt susținuți de prietenii apropiați. Unii nativi se axează pe locul de muncă, alții în schimb traversează o perioadă emoțională și îți expun pe tavă sentimentele pentru cei din jur.

Sfatul zilei de luni, 17 iunie
Racul are parte de susținere și visele lui prind aripi
Sursa foto: pixabay.com

Leu

Nativii în leu își analizează partea interioar și s-ar putea să facă pace cu tercutul și să încheie definitiv acest capitol. Leii traversează o perioadă excelentă pentru decizii definitive și radicale. Sfatul nostru este să fiți mai realiști în ceea ce privește aspirațiile profesionale.

Fecioară

Fecioara stă foarte bine la capitolul sentimental. Nativii singur s-ar putea să se reântoarcă la o veche iubire, iar cei aflați într-o relație decid să discute depre următoarea etapă. Poate fi vorba despre mutarea împreună sau de conceperea unui copil.

Balanță

Sociabilitatea de care dați dovadă vă ajută să legați prietenii foarte ușor. Evitați certurile cu familia care vă pot strica buna dispoziție. Balanțele caută să-și redefinească niște valori și reușesc să iasă în evidență.

Scorpion

Nativii născuți în zodia scorpion au numeroase oportunități de călătorii în străinătate și sunt șanse mari să se stabilească peste hotare. ”De vină” este o persoană de dincolo de granițele șării care vă este dragă. Sentimental s-ar putea să fiți puțin dezorientați când un vechi partener apare în peisaj.

Săgetător

Săgetătorii reușesc să se împace cu trecutul și cu persoanele care i-au rănit. Echilibrul se va restabili ușor, iartă și mergi mai departe. În relația de cuplu s-ar putea să refefiniți principiile după care vă ghidați. Nativii care doresc alt loc de muncă au acum momentul ideal.

Capricorn

Astrologii spun că, cei născuți în această zodie reușesc să facă ordine în amintiri, gânduri și sentimente legate de trecut. Mare atenție la sănătate care vă poate da planurile peste cap. Se anunță o zi importantă pentru a semna un contract nou sau de plan sentimental, un act de căsătorie.

Vărsător

Vărsătorii sunt axați pe muncă și sănătate, capitole la care vor să exceleze. Ideile originale și creative pe care le au vor ieși în evidență astăzi. Cea care vă ghidează în această zi este intuiția atât legat de prieteni, cât și în relația cu persoana iubită.

Pești

Relația de cuplu, sentimentele de iubire, dar și consolidarea acestor sentimente se află pe ordinea zilei. Peștii își exprimă foarte ușor sentimentele, dar s-ar putea să exagereze. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor realiza că unele vise sunt doar iluzii deșarte și vor suferi ușoare crize de personalitate.