Sfatul zilei de luni, 19 octombrie. Racii au discuții cu șefii

Ana Mirea   
în Stiri mondene
18/10/2020, 17:48
Sfatul zilei de luni, 19 octombrie. Racii au discuții cu șefii
Sfatul zilei de luni, 19 octombrie.

Sfatul zilei pentru luni, 19 octombrie, aduce o zi încărcată, dar plină de împliniri, mai ales pe plan profesional. Este o zi destul de obositoare, de aceea trebuie să acționăm cu tact și răbdare.

Astrele anunță posibile tensiuni în relațiile conjugale, de aceea trebuie să încercăm să rămânem obiectivi în cazul în care se ivesc probleme.

Previziunile complete sunt scrise în rândurile de mai jos. FANATIK vine cu evenimentele și întâmplările detaliate pentru toți cei 12 nativi ai horoscopului european.

Sfatul zilei de luni, 19 octombrie, pentru nativii fiecărei zodii

Stările de nervozitate se pot prelungi. Încearcă să te calmezi, căci problemele nu vor dura la infinit. Din contră, ești mai aproape de soluționarea acestora decât crezi.

Taur

Încearcă să fii mai deschis către cei din jur. Deși ești sceptic, răspunsurile se află mai ușor atunci când accepți sfaturile celor dragi, și nu uita: nu ești singur!

Gemeni

Apreciază lucrurile mici, dar care îți fac viața mai bună. Deși ești o fire flexibilă și nestatornică, este bine din când în când să-ți tragi sufletul și să te gândești la ceea ce îți dorești cu adevărat să faci, să ai, să fii.

Rac

Sensibilitatea este o calitate, dar poate fi și un defect, atunci când intră în conflict cu viața profesională. Fii rațional și lucrează în echipă. Două minți gândesc întotdeauna mai bine împreună și vei descoperi chiar idei și soluții la care nu te-ai fi așteptat, poate chiar din partea șefului cu care ai avut probleme în trecut.

Leu

Profită de atuurile sociale pentru a soluționa probleme în cuplu sau în familie. Ești carismatic și strălucești în ochii celor din jur.

Fecioară

Ai în sfârșit timp să te ocupi de tine și de pasiunile tale. Profită la maxim, căci vei avea chiar ocazia de a valorifica pe plan profesional ceea ce dezvolți în acest moment.

Balanță

Ai ocazia de a petrece momente frumoase alături de cei dragi și de partenerul de viață. Bucură-te din plin, căci totul îți merge bine. Pe plan profesional știi că ai mult de muncă, însă, pentru moment, concentrează-te pe familie și cuplu.

Scorpion

Fii mai deschis față de cei din jur. Deși e dificil și riști să te enervezi din cauza unor opinii care nu corespund cu ceea ce aveai tu în minte, poți să întorci situația în favoarea ta.

Săgetător

Muncești mult, iar roadele se văd din plin. Încearcă, totuși, să nu te obosești prea tare, păstrează-ți forțe destule pentru restul săptămânii.

Capricorn

Te grăbești în ceea ce faci și riști să nu obții rezultatele dorite. Ia-o mai ușor și calculează-ți opțiunile.

Vărsător

Ceea ce-ți dorești este din ce în ce mai aproape de a se realiza. Menține același ritm de muncă, și vei putea chiar avansa mai repede spre proiectele tale.

Pești

Viața de cuplu este din ce în ce mai stabilă, iar asta îți face foarte mult bine. Concentrează-te asupra partenerului de viață, ascultă-l și nu mai face aceleași greșeli ca în trecut. Un nou capitol ți se deschide.

Închide ×