Life

Sfatul zilei de luni, 21 septembrie 2020. Tensiuni în relația de cuplu pentru Berbec

20.09.2020 | 11:03
Sfatul zilei de luni 21 septembrie 2020 Tensiuni in relatia de cuplu pentru Berbec
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de luni, 21 septembrie 2020, vine cu neînțelegeri, certuri și tensiuni atât în viața de cuplu, cât și la locul de muncă unde nativii se simt prinși în menghină după weekend.

Astrele aduc din fericire, și lucruri frumoase pentru cele 12 semne zodiacale. Mai exact, unele dintre acestea se vor bucura de momente frumoase alături de oamenii dragi, zâmbete și chicoteli.

ADVERTISEMENT

Așadar, prima zi din săptămână aduce și bune și rele. Descoperă în rândurile următoare ce se întâmplă cu fiecare zodie. FANATIK îți aduce previziunile complete!

Așa arată sfatul zilei de luni, 21 septembrie 2020, de la nativ la nativ

Berbec

Săptămâna începe cu tensiuni și dispute cu partenerul de viață care a devenit foarte cicălitor în ultima vreme. Nu-ți ieși din fire și păstrează-ți calmul. Nu rezolvi nimic dacă te superi fără motiv.

ADVERTISEMENT

Taur

Îți lipsește norocul, motiv pentru care nu ai nicio șansă să câștigi ceva bani în plus. Nu te da bătut, este și mâine o zi. Economisește finanțe dacă vrei să pleci sezonul acesta în vacanță.

Gemeni

Relația de cuplu nu mai pare atât de puternică din cauza disputelor. Sunteți două pietre tari și niciunul nu vrea să lase de la el. Așezați-vă la masă și discutați sincer despre sentimentele voastre.

ADVERTISEMENT

Rac

Armonie și înțelegere în sânul familiei, așa se anunță prima zi din săptămână. Ți-ai încărcat bateriile în weekend și acum ești cu zâmbetul până la urechi. Îi bine dispui și pe ceilalți.

Leu

Nu lua în serios aspectele negative ale lucrurilor și încearcă să vezi partea plină a paharului. Fii pozitiv și nu le da apă la moară celor din jur. Tu știi foarte bine cine ești și ce vrei de la viață.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Zi perfectă pentru a reflecta asupra planurilor de viitor. Pune mai mult accent pe lucrurile scrise în agendă și încearcă să le rezolvi pe rând. Nu te mai aglomera degeaba.

Balanță

E posibil să ai parte de o aventură intensă, însă nu-ți face prea mari speranță pentru că va fi una de scurtă durată. Nu te îndrăgosti prea curând, vei avea serios de suferit.

Scorpion

Ești tot mai derutat legat de partea financiară. Ai cumpărat prea multe lucruri costisitoare, de unele nici măcar nu ai nevoie. Ar fi bine să fii cumpătat și să nu mai arunci banii pe fereastră.

Săgetător

Pregătește-te pentru dragoste la prima vedere. Te vei îndrăgosti nebunește, exact ca la 18 ani. Plutești pe un norișor roz, fii atent să nu cazi de pe el mai devreme decât te-ai aștepta.

Capricorn

Atmosferă plăcută la serviciu, socializarea este la cote maxime. Discută deschis cu colegii despre planuri și proiecte. Cere ajutorul, munca în echipă poate fi extrem de agreabilă.

Vărsător

Judecata îți este grav afectată de sentimente. Renunță să te mai învinovățești pentru ceva ce nici măcar nu ai făcut. Nu mai lua asupra ta toată vina, nu ești de piatră.

Pești

Ține sub control impulsivitatea pentru că s-ar putea să-i rănești serios pe cei din jur. Dacă ești atent la ce vorbe scoți pe gură, totul va fi bine. Depinde numai de tine.

ADVERTISEMENT