Life

Sfatul zilei de luni, 22 iunie 2020. Fecioarele trebuie să lămurească o situație sentimentală, iar pentru Capricorni este recomandată răbdarea

21.06.2020 | 13:33
Sfatul zilei de luni 22 iunie 2020 Fecioarele trebuie sa lamureasca o situatie sentimentala iar pentru Capricorni este recomandata rabdarea
Sfatul zilei de luni, 22 iunie 2020. Fecioarele trebuie să lămurească o situație sentimentală. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Astrele vin cu sfaturi practice care sî îi ajute pe nativii celor 12 semne zodiacale să aibă o zi reușită, fără conflicte și tensiuni. Pentru Fecioare e necseară o clarificare a situașiei sentimentale.

Capricornii se vor lovi de mici blocaje, ceea ce înseamnă că riscă să își piardă cumpătul. Astrele le recomandă răbdare și luciditate pentru a depăși obstacolele cu bine.

ADVERTISEMENT

În această perioadă, planeta Neptun retrogradează, lucru ce nu trebuie privit cu teamă deoarece ne conduce spre lumină, spre aflarea adevărului și întâlnirea realității absolute. 22 iunie este o zi a revelațiilor, a gândurilor profunde, dar și a dezamăgirilor.

Ce sfaturi primesc nativii pentru ziua de luni, 22 iunie 2020

Berbec

Relația cu partenerul se va îmbunătăți, trecutul se îndreaptă spre locul lui, iar tu începi să te vindeci, ușor, ușor, fără să mai depui eforturi. Vei găsi răspunsurile mult așteptate, te vei lămuri asupra unor situații care ți-au dat mari bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

Taur

Este o zi în care nativii trebuie să își pună ordine în gânduri și să își plănuiască următorii pași. Venus le va fi aproape și îi va călăuzi spre drumul sortit lor. În plus, pot fi binecuvântați financiar. Primesc o mărire de salariu sau se întrevede o donație.

Gemeni

Astăzi, vei dori siguranță. Parcă nu mai ai încredere în nimeni și nimic. Ești ușir deamăgit și, poate, pe bună dreptate, dar nu trebuie să dezarmezi. Astrele te susțin și te sfătuiesc să ai încredere în Divinitate.

ADVERTISEMENT

Rac

Cei născuți în zodia Rac încă resimt efectele eclipsei de Soare, petrecute exact în semnul lor zodiacal, pe 21 iunie. Acest aspect le va aduce nativilor mai multă claritate în viața personală. Mental, nu stau tocmai bine, Sunt confuzi și iritați.

Leu

Vă gândiți la un anumit parteneriat,. Fie că vorbim de ceva legat de muncă, fie că este ceva sentimental. Vă doriți o clarificare, mentalizați apropierea de cineva și, s-ar putea întâmpla. Nu este exclus să fiți surprins chiar în această zi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Unii nativi  nu reușesc să vadă pădurea de copaci și trebuie să lămurească o situație amoroasă. Pot apărea revizuiri legate de afaceri, parteneriate și colaborări, dar vor avea susținerea planetelor pentru a rezolva și cele mai conflictuale situații. Fiți raționali și realiști. Nu vă pierdeți luciditatea.

Balanță

Ești acuzat că ești rece, indiferent și că nu ai nimic de spus. Realitatea este cu totul alta, dar cine nu te cunoaște, nu are de unde să știe că, de fapt, tu ești doar tolerant. Azi, vei vrea să te exprimi, să te exteriorizezi și să îți arăți și cealaltă parte a feței.

Scorpion

Posibil ca unii nativi să înceapă o nouă poveste de dragoste. Neptun retrograd îi stimulează să-și pună în evidență un talent, să fie mai creativi. În această perioadă, vor fi mai activi la muncă, vor fi determinați să facă bani și posibil să aibă parte de beneficii financiare.

Săgetător

Săgetătorii clarifică o situație de familie, iar pe plan amoros se întrevede soarele mult așteptat. Ceva legat de trecutul lor se schimbă, se clarifică, se vindecă, astfel încât, pot merge mai departe fără resentimente și păreri de rău.

Capricorn

Se întrevăd rezolvări ale unor situații din trecut. S-au cramponat foarte mult de legăturile din trecut. Au fost situații fără de înțeles pentru ei, dar a venit momentul clarificării. Marte poate aduce multă determinare pentru a rezolva o situație ce ține de casă, sau un credit.

Vărsător

Vărsătorii vor să fie aproape de familie, de prieteni, pentru orice au nevoie. Vor să pună umărul la realiarea unor proiecte comune. Aveți grijă, însă, și de voi. Nu vă neglijați prioritățile.

Pești

Se va îmbunătăți relația cu familia sau cu partenerul de viață, iar unele activități legate de locuință s-ar putea debloca. Marte le va părăsi semnul și le va activa sectorul financiar și nu este exclus să le aducă o mai mare determinare de a-și îmbunătăți veniturile.

 

ADVERTISEMENT