Life

Sfatul zilei de luni, 24 mai 2021. Fecioarele își pot depăși limitele încă de la începutul săptămânii

Sfatul zilei de luni, 24 mai, vine cu un debut de săptămână fabulos pentru Fecioare.
23.05.2021 | 13:45
Sfatul zilei de luni 24 mai 2021 Fecioarele isi pot depasi limitele inca de la inceputul saptamanii
ADVERTISEMENT

Află de mai jos ce îți rezervă astrele pentru începutul săptămânii, în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec

Ai ocazia să începi să lucrezi la un proiect drag, în timpul rămas liber după ce termini cu serviciul. Nu te suprasolicita, însă, ai grijă cum îți împarți timpul.

ADVERTISEMENT

Taur

Simți că ai supărat o persoană dragă și crezi că a venit momentul să îți ceri scuze. E ocazia să vorbiți deschis despre problemele din trecut și să rezolvați disensiunile.

Gemeni

Încă de la începutul zilei, planurile pe care le aveai făcute îți vor fi date peste cap. Ai suficientă abilitate încât să repari lucrurile din mers, așa că s-ar putea să îți aranjezi ziua până spre final.

ADVERTISEMENT

Rac

Sensibilitatea îți poate intra în conflict cu viața profesională. E recomandat să abordezi lucrurile cu tact și să fii deschis la lucrul în echipă, care poate fi mai benefic.

Leu

Vei avea ocazia să afli cine îți sunt prietenii și aliații. O persoană din cercul restrâns de apropiați te poate ajuta să treci peste dificultăți interioare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai ocazia să îți depășești limitele chiar la început de săptămână. Trebuie doar să îți pui încrederea în propriile forțe și lucrurile se vor așeza exact așa cum îți dorești.

Sfatul zilei: luni, 24 mai. Capricornii trebuie să își dozeze energia

Balanță

E momentul să îți mai temperezi cheltuielile. Tot amâni de ceva vreme să faci câteva modificări în locuință, dar lipsa gestionării banilor nu te-a ajutat în această privință.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Treci printr-o perioadă în care te simți lipsit de energie. Încearcă să îți acorzi mai mult timp de odihnă, deoarece vor urma zile încărcate la locul de muncă.

Săgetător

E indicat să te pregătești pentru o schimbare importantă în viața privată. Gândește-te și la o redecorare a spațiului personal, pentru un aer proaspăt.

Capricorn

Afli pe propria piele că graba strică treaba, atunci când realizezi că nu îți ies prea bine lucrurile începute pe fugă. Ia-o mai ușor și dozează-ți energia.

Vărsător

Încă mai simți că planurile pe care le dorești finalizate înaintează greu. Vei primi însă un semn care îți arată că e o ocazie bună să exersezi răbdarea.

Pești

Ești din ce în ce mai nepăsător de cei din jur și ai devenit chiar egoist. Poate că ar fi timpul să reflectezi puțin asupra atitudinii pe care o ai.

ADVERTISEMENT