Life

Sfatul zilei de luni, 24 august 2020. Racii au un dezechilibru emoțional

23.08.2020 | 15:23
Sfatul zilei de luni 24 august 2020 Racii au un dezechilibru emotional
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru luni, 24 august 2020, aduce evenimente mai puțin plăcute pentru unii nativi. Racii, de exemplu, nu reușesc să își găsească liniștea și echilibrul. Există și mici drame pentru unii nativi.

Astrele îndeamnă la calm și la oprimism. Încrederea în Univers și în acțiunile lui este cea mai puternică armă. Cu Uranus retrograd din 15 august, urmează o eliberare puternică de energie.

ADVERTISEMENT

Totul este posibil în această perioadă. Fanatik vă spune ce mesaje au transmis astrele pentru ziua de luni, 24 august 2020.

Sfatul zilei de luni, 24 august 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nimeni nu-ți poate spune ce să faci. Tu ești stăpân pe propriile acțiuni și decizii. Ești foarte încăpățânat și faci numai lucrurile pe care le crezi de cuviință, chiar dacă uneori deciziile sunt unele greșite.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai încredere în viziunea ta. Astrele te vor susține ca totul să meargă în favoarea ta. Imaginează-ți tipul de progres după care tânjești. Fă acest exercițiu, te va duce mai aproape de realizare. Este realitate.

Gemeni

Simți că te îndrepți în direcția greșită, însă nu faci nicio schimbare în acest sens. Te afunzi tot mai mult în datorii, cheltui este măsură și apoi te plângi. Învață să te bucuri de ceea ce ai, fără să faci abuz.

ADVERTISEMENT

Rac

Astrele te sfătuiesc să nu te implici în discuții contradictorii și stai departe de certurile inutile din sânul familiei. Nu ești în apele tale, te simți dezechilibrat emoșiinal și parcă nu găsești ieșirea din labirint.

Leu

Leii sunt foarte bine ei cu ei și își fac planuri pentru noi proiecte. Ziua vă va aduce emoții pozitive și  pace interioară. Spre seară, astrele vă scot în cale persoane cu care nu ați mai vorbit demult.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Este o zi pozitivă pentru tine. Umorul și zâmbetul larg de care dai dovadă te ajută să treci cu brio peste toate încercările la care te supune viața. Nu uita lecțiile pe care le primești zilele acestea.

Balanță

Posibil să vă aștepte pierderi financiare neașteptate. Pentru a evita acest lucru, aveti grijă la achizițiile inutile și la ofertele care vor veni, indiferent din partea cui sunt. Aveți nevoie de timp și energie pentru a duce la bun sfârșit proiectele pe care le-ați inițiat deja.

Scorpion

Aveți așteptări mari de la locul de muncă penteu că ați depus eforturi mari în ultima perioadă. Sperați la o mărire de salariu, dar nu este momentul acum. Aveți răbdare și fiți siguri că eforturile vor fi răsplătite.

Săgetător

Ești foarte atent și gata să sari oricând în ajutorul celor dragi. Sunteți apreciați pentru devotamentul vostru. Dacă ai avut oameni care ți-au vrut răul, nu te supăra pe ei, în timp se vor îndepărta singuri.

Capricorn

Capricornul are parte de o zi bună, mai ales că se prefigurează și un câștig destul de frumos. Strânge bani, deoarece nu se știe ce aduce ziua de mâine. În plus, va avea cheltuieli mari în următoarea perioadă.

Vărsător

Schimbări pozitive la Vărsător. Acestea se vor rsimți atât în afaceri sau serviciu, cât și în viața sentimentală. Oameni interesanți vă așteaptă, care ulterior, vă vor afecta în mod pozitiv viața. Nu ar fi rău să ieșiți la o plimbare spre seară.

Pești

Veți câștiga o experiență de neprețuit care vă va schimba pozitiv cariera în viitor. Pot exista complicații în comunicarea cu prietenii. Pentru a evita conflictul, acționați cu mai mult tact.

 

ADVERTISEMENT