Sfatul Zilei de luni, 24 iunie. Gemenii au noroc în dragoste

Silviu Ghering    Bogdan Solomon   
în HotNews
23/06/2019, 16:16
Sfatul Zilei de luni, 24 iunie. Gemenii au noroc în dragoste
Sfatul zilei de luni, 24 iunie, aduce noroc înd ragoste pentru Gmeni. Sursa foto:romaniatv.net

FANATIK îți aduce sfatul zilei de luni, 24 iunie 2019, pentru fiecare zodie în parte! Cei mai mulți dintre nativi se vor bucura de un debut de săptămână excelent, în special în ceea ce privește viața profesională, locul de muncă aducând o serie de oprtunități ale căror beneficii vor fi simțite din plin, în viitor.

Așa arată sfatul zilei din data de 24 iunie

Berbec

Cei născuți în zodia Berbecului vor fi nevoiți să facă față unei zile de luni extrem de obositoare, astfel că astrologii recomandă foarte multă răbdare, chiar dacă problemele par să nu se mai termine. Numărul norocos: 3.

Taur

Nativii din zodia Taur vor acorda întreaga lor atenție vieții profesionale, pentru că se întrevăd numeroase proiecte ce trebuie duse la îndeplinire cu bine. Perioadele de odihnă nu trebuie, însă, neglijate. Numărul norocos al zilei: 8.

Cupidon apare în viața nativului din zodia Gemeni. Sursa foto:sfatul părinților
Cupidon apare în viața nativului din zodia Gemeni. Sursa foto:sfatul părinților

Gemeni

Gemenii au în sfârșit parte de noroc pe toate planurile, după o perioadă în care nimic nu funcționa cum își propuseseră. Viața sentimentală aduce cele mai mari satisfacții în acest debut de săptămână, mai ales pentru cei aflați la început de relație. Numărul norocos: 10

Rac

Cei născuți în zodia Rac au ocazia să-și facă ordine în viață,punând astfel capăt unor îndoieli ce îi măcinau de vreme bună. Chiar dacă concluziile nu sunt printre cele mai fericite, tot răul spre bine pentru acești nativi, și-au luat o mare piatră de pe inimă și pot privi cu optimism către viitor. Numărul norocos: 5.

Leu

Pe nativii acestei zodii îi așteaptă o zi plină de provocări, mai ales în ceea ce privește viața profesională. Atitudinea optimistă este însă cheia pentru a depăși orice obstacol. Numărul norocos al zilei: 2.

Fecioară

Fecioarele au parte de un debut de săptămână relaxant și lipsit de evenimente notabile. Pe scurt, exact așa cum și l-au dorit. O ieșire în aer liber sau un concert în compania celor dragi s-ar putea dovedi variante ideale pentru a face această zi de neuitat. Numărul norocos: 4.

Balanță

Cei născuți sub semnul Balanței vor avea nevoie de foarte mult echilibru în startul săptămânii, mai ales la locul de muncă, unde lista proiectelor ce trebuie pregătite pare să nu mai ia sfârșit. Numărul norocos al zilei: 1.

Scorpion

Scorpionii simt nevoia unor schimbări în ceea ce privește viața sentimentală, astfel că încearcă să rupă relația cu persoana iubită. Problema că nu există argumente solide pentru a face acest lucru, iar partenerul de viață riscă să fie rănit. Numărul norocos al zilei: 9.

Săgetător

Săgetătorii au planuri mari pentru acest debut de săptămână, mai ales în ceea ce privește viața profesională. Sfatul astrologilor este să nu neglijeze, însă, perioadele de odihnă. Numărul norocos al zilei: 11.

   Capricorn

Nativii din Capricorn au parte de o oportunitate la locul de muncă și vor să îi dedice cea mai mare parte din această zi, pentru a o duce la bun sfârșit. Numărul norocos: 14.

Vărsător

Vărsătorii au tendința să se abată de la planul stabilit inițial pentru această zi, ceea ce nu este deloc indicat. Astrologii le recomandă nativilor să nu se lase influențați de factori externi. Numărul norocos: 6

Pești

Relațiile cu persoanele apropiate nu funcționează tocmai cum ar trebui, însă astrologii recomandă evitarea eventualelor dispute care ar putea înrăutăți lucrurile. Numărul norocos: 15.

Închide ×