ADVERTISEMENT
Life

Sfatul zilei de luni, 27 iulie 2020. Vărsătorii primesc o mărire de salariu. Se întâmplă lucruri ciudate pentru câteva dintre zodii din Horoscop

Autori: Claudiu Ilie, horoscop | 26.07.2020 | 11:38
Sfatul zilei de luni, 27 iulie 2020. Vărsătorii primesc o mărire de salariu. Se întâmplă lucruri ciudate pentru câteva dintre zodii din Horoscop
Sfatul zilei. Sursa foto: pixabay.com

Sfatul zilei de luni, 27 iulie 2020, aduce în prim plan vărsătorii, care urmează să primească niște bani de la serviciu.

ADVERTISEMENT

Fie este vorba despre o promovare, o mărire de salariu sau o primă. Cert este că sunt norocoși, dar trebuie să aibă grijă cum cheltuie acești bani.

Fanatik anunță că mai multe zodii din horoscop trec prin momente oarecum ciudate, căci vin niște schimbări neașteptate în viețile lor.

ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de luni, 27 iulie 2020, pentru toate zodiile din horoscop

Berbec

Aveți grijă la prieteni, nu toată lumea este fericită cu sinceritatea voastră debordantă. Fiți mai blânzi și înțelegători cu cei din jur și toată lumea va fi fericită, inclusiv voi. Numărul norocos este 3.

Taur

Făceți-vă planuri de vacanță, dar aveți grijă și la bani, mai ales pe ce îi cheltuiți, că poate rămâneți fără resurse materiale. Nu vă strângeți, însă, de tot cureaua, doar fiți precauți. Numărul norocos este 19.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Sfatul zilei de astăzi este să nu răspundeți cu nervozitate la anumite propuneri pe care le primiți. Chiar dacă sunteți de părere că ce vi se spune este exagerat, încercați să vă păstrați controlul. Numărul norocos de astăzi este 21.

Rac

Sunteți agitați, însă dacă luați lucrurile cu mai mult calm o să vedeți că o să rezolvați și acele lucruri pe care credeați că nu o să le mai terminați vreodată. Seara nu strică să ieșiți la o plimbare scurtă. Numărul norocos este 12.

ADVERTISEMENT

Leu

Aveți chef să plecați în vacanță, dar mai trebuie să așteptați puțin, nu vă grăbiți, o să vă duceți și la plimbare. Vedeți ce se întâmplă pe la serviciu și apoi luați decizia dacă plecați sau nu. Sfatul zilei este să căutați destinațiile pe care vreți să le bifați, însă nu cumpărați acum biletul, mai așteptați. Numărul norocos este 2.

 

View this post on Instagram

 

Get your own personal reading. Link in our Bio 💜🌙 Real life feels overrated today and we may wish for a sweet escape. The genteel Libra Moon’s early trine to glamorous Venus sets the tone for a gracious day. However, Luna goes on to square excessive Jupiter, oppressive Pluto, and strict Saturn in quick succession. If we’re not careful, confrontations could undermine our contentment. Instead of jumping when an authority figure snaps their fingers, it’s better to slip on headphones and turn up the volume on a glorious symphony. It’s likely the tasks we perform now will have to be scrapped anyway, so we might as well enjoy ourselves. . . . . #horoscope #aries #pisces #taurus #gemini #cancer #leo #virgo #libra #scorpio #sagittarius #capricorn #aquarius #horoscopes #astrology #zodiac #zodiacsigns #numerology #earthsign #airsign #firesign #watersign #starsigns #palmreading #palmistry

A post shared by 🔮 Horoscopes & Astrology (@horoscopes.astrology) on

Fecioară

Voi așteptați vești din străinătate sau de la o persoană dragă. Vă va și contacta persoana în cauză, o să fiți fericiți că cineva vă vizitează. Se anunță o săptămână mai agitată, iar ziua de azi vă confirmă un mic concediu. Numărul norocos este 13.

ADVERTISEMENT

Balanță

Persoana iubită se cam plânge de comportamentul vostru, nu știți cum să o împăcați, ați greșit cu niște vorbe. Sfatul zilei este să luați lucrurile treptat, iar azi puteți să-i faceți și un cadou. Numărul norocos este 1.

Scorpion

Vă gândiți la serviciu, dacă să rămâneți la actualul loc de muncă sau să schimbați domeniul de activitate. Sunteți presat și de familie cu banii. Nu vă grăbiți, o să luați decizia bună. Numărul norocos este 17.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Voi vă faceți bagajele, ori plecați undeva prin oraș, astăzi sunteți hai hui. Dacă lucrați o să ieșiți la o plimbare după serviciu. Sunteți pozitivi și aveți o stare bună. Sfatul zilei este să nu lăsați pe nimeni să vă strice starea. Numărul norocos este 20.

Capricorn

Așteptați niște bani, vreți să vă cumpărați și ceva mobilă. În ultima vreme sunteți și cam stresat. Poate niște mișcare n-ar strica. Numărul norocos este 24.

Vărsător

Vă supără sănătatea, mai apar niște probleme și pe la serviciu, niște vești care nu prea vă convin. Treceți voi și peste astea, nu vă faceți griji. Sfatul zilei este să mergeți și pe la medic, din când în când. Numărul norocos este 15.

Pești

Sunteți preocupați de familie, de situația materială, aveți multe gânduri, chiar prea multe. Sunteți stresat din cauza întâmplărilor din ultima vreme, însă ar trebui să o lăsați mai moale. O limonadă sau un ceai pe seară nu strică nimănui pentru relaxare. Numărul norocos este 5.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!