Life

Sfatul zilei de luni, 28 septembrie 2020. Gemenii se bucură de armonie și iubire în cuplu

27.09.2020 | 10:44
Sfatul zilei de luni 28 septembrie 2020 Gemenii se bucura de armonie si iubire in cuplu
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de luni, 28 septembrie 2020, vine cu surprize neașteptate, teancuri de bani și idei pentru viitor. Este un moment potrivit pentru a începe o nouă relație sentimentală sau pentru a porni o afacere pe cont propriu.

De asemenea, astrele mai anunță că semnele zodiacale au posibilitatea de a se concentra mai mult pe sentimente și timpul petrecut alături de persoanele dragi din viața lor.

ADVERTISEMENT

FANATIK aduce în rândurile de mai jos previziunile complete pentru toți cei 12 nativi. Află și tu care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte aceștia.

Așa arată sfatul zilei de luni, 28 septembrie 2020, de la nativ la nativ

Berbec

Spune lucrurilor pe nume. Clarifică situația cu partenerul de viață și vezi dacă este cazul să mai trageți la aceeași căruță. Evită certurile și bazează-te pe discuții simple și constructive.

ADVERTISEMENT

Taur

Noroc în afaceri. Situația financiară se îmbunătățește treptat, asta datorită ideilor și planurilor puse în aplicare în urmă cu ceva timp. Pregătește-te pentru o perioadă aglomerată la serviciu.

Gemeni

Conversații și întâlniri amoroase. Surprinde-ți partenerul de viață cu o cină în doi. S-ar putea să treziți invidia celor din jur cu dragostea voastră pură, nu aplecați urechea la ce auziți.

ADVERTISEMENT

Rac

Astrele ți-au rezervat câștiguri suplimentare și șansa de a scoate la vânzare unele lucruri de care nu mai ai nevoie. Scapă de acele obiecte care doar ocupă spațiul în casă.

Leu

Distracție și evenimente amuzante alături de prieteni. Fii spontan și bucură-te de clipe frumoase alături de cei dragi, poate chiar faci planuri pentru o mică vacanță cu familia.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Banii și cariera sunt pe primul loc perioada asta, dar nu neglija nici viața de cuplu. Partenerul de viață s-ar putea să se simtă trist pentru că nu îi acorzi atenția necesară.

Balanță

Înainte de a te arunca cu capul înainte într-o afacere studiază oportunitățile. Extinde-ți investițiile, dar nu arunca cu banii pe fereastră. S-ar putea să nu iasă așa cum ți-ai propus.

Scorpion

Ești singur, dar în căutare de stabilitate. Nu începe o relație doar de dragul de a fi cu cineva, caută persoana cu care să rezonezi pe toate planurile, să fiți pe aceeași lungime de undă.

Săgetător

Astrele îți oferă creativitate și imaginație. Profită din plin de scânteia de inventivitate pe care o ai la locul de muncă și încearcă să te impui. Spune-ți punctul de vedere și vei avansa curând.

Capricorn

Evită excesele și oboseala. Ar fi cazul să te odihnești puțin mai mult, s-ar putea să nu mai dai randament la serviciu. Concentrează-te pe lucrurile cu adevărat important și lasă pe mâine unele sarcini.

Vărsător

Învață din greșelile trecutului și gândește-te bine ce vrei să faci în viitor. Nu mai este timp de pierdut. Studiază și muncește pentru visul tău, numai așa se va îndeplini.

Pești

Se cere să fii extrem atent la cei din jur. Ascultă de sentimente, lasă-te ghidat de inimă. Este o perioadă în care trebuie să ignori intuiția, s-ar putea să dea rateuri.

ADVERTISEMENT