Life

Sfatul zilei de luni, 3 mai 2021. Balanțele trebuie să se calmeze

02.05.2021 | 14:24
Sfatul zilei de luni 3 mai 2021 Balantele trebuie sa se calmeze
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de luni, 3 mai 2021, aduce recomandări pentru relaxare. Unii nativi au tendința să uite că ziua este una de sărbătoare și să se preocupe pentru tot felul de treburi rămase nerezolvate.

În plus, se vor face simțite și efectele unor mici conflicte sau neînțelegeri în familii. Ar fi bine să se evite escaladarea acestora, să se ignore comentariile răutăcioase sau oamenii care au consumat prea mult alcool.

ADVERTISEMENT

Zodiile trebuie să fie atente la alimentație. Excesele de orice fel le poate aduce neplăceri. FANATIK vă aduce previziunile complete.

Sfatul zilei de luni, 3 mai 2021, pentru fiecare semn zodiacal

Berbec

Ai nevoie de mai multă răbdare. Chiar dacă ai tras bețisorul scurt, cineva trebuie să și muncească și ar fi bine să o faci cu calm și resemnare.

ADVERTISEMENT

Taur

Se vor face simțite excesele din ultima zi și ar fi bine să o lași mai ușor astăzi. Trebuie să ai mai multă grijă de starea de sănătate.

Gemeni

Ai chef să ieși din casă, să vezi lumea, să respiri aer curat. Ai putea să profiți de ziua liberă și să faci o mică excursie, o plimbare sau să dai o tură cu bicicleta.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai lăsat nerezolvate unele treburi de la locul de muncă și parcă nu poți petrece liniștit. Dacă ai impresia că vei sta cu sufletul împăcat, ai putea să te ocupi de ele, deși sunt multe șanse să-ți enervezi familia.

Leu

Cheful din ultima zi s-a lăsat cu multă dezordine. Chiar dacă nu te bucuri deloc de acest lucru, ai putea să lași treaba pentru altă dată și să încerci să te odihnești un pic mai mult.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Chiar dacă ziua este una de sărbătoare, ai putea să încerci să nu faci tot felul de excese. Nu este sănătos și vei reuși și să-i scoți din sărite pe oamenii apropiați.

Balanță

Trebuie s-o lași mai ușor cu nervii. Zilele de sărbătoare au adus cu ele muncă multă, pregătiri obositoare și te simți extenuat. Nu trebuie să-ți verși nervii pe membrii familiei.

Scorpion

E bine să te axezi pe lucrurile pe care le poți schimba. Evită să te gândești la problemele care nu au rezolvare și situațiile în care nu poți schimba nimic.

Săgetător

Ai exagerat cu munca și pregătirile pentru aceste zile și ai multe șanse să simți efectele. Ai nevoie de ceva mai multă odihnă, poate ar fi bine să obții și un masaj.

Capricorn

Nu ai prea multă stare, iar o zi a fost suficient să îți încarci bateriile. Încearcă, totuși, s-o lași mai ușor cu munca, ai putea să faci o plimbare sau să vizitezi prietenii apropiați, dacă te plictisești.

Vărsător

Nu ai luat cele mai inspirate decizii în ultima vreme, dar nu e cazul să o iei prea tragic. Nu e un capăt de lume și, în definitiv, nu știi în ce direcție vor evolua lucrurile.

Pești

Trebuie să ai mai multă grijă la cheltuieli. Sumele pe care le-ai scos din buzunar nu au fost tocmai mici și, dacă o ții tot așa, ai multe șanse să rămâi falit până la salariu.

ADVERTISEMENT