Life

Sfatul zilei de luni, 30 august 2021. Scorpionul e în formă maximă

Sfatul zilei de luni, 30 august 2021, anunță un început de săptămână destul de greu pentru unele semne zodiacale, în special la locul de muncă.
29.08.2021 | 11:00
Sfatul zilei de luni 30 august 2021 Scorpionul e in forma maxima
ADVERTISEMENT

Nativilor nu le este deloc ușor să o ia din loc după ce s-au relaxat și s-au distrat timp de două zile, dar fie că vor sau nu trebuie să ia taurul de coarne.

Ziua nu este una perfectă pentru că aduce cheltuieli, cât și descurajări pentru unele zodii, care trebuie să facă câțiva pași în spate și să gândească alte planuri.

ADVERTISEMENT

Așa arată sfatul zilei de luni, 30 august 2021, pentru fiecare semn

Berbec

O discuție cu superiorii te dezamăgește, asta pentru că sunt șanse mari să ți se taie din salariu. Din păcate, lucrurile nu sunt pe roze deloc în carieră.

Taur

Ai șansa să clarifici aspecte care țin de latura amoroasă, să vezi dacă mai există sentimente între tine și actualul partener de viață.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Munca te epuizează la început de săptămână, dar ajutorul venit din partea colegilor va fi ca o adevărată gură de aer pentru tine.

Rac

Se anunță conflicte și neînțelegeri pentru că nu vrei să lași de la tine. Vrei ca totul să iasă exact așa cum ți-ai dorit, nu cauți compromisuri.

ADVERTISEMENT

Leu

Lucrurile nu merg așa cum ai visat legat de anumite proiecte și e cazul să renunți la unele din ele. Poate te gândești la cu totul altceva.

Fecioară

Sunt câteva chestiuni care te deranjează și care te împiedică să gândești liber, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii nervos și irascibil.

ADVERTISEMENT

Balanță

E posibil să primești reproșuri din partea celor dragi. Stai prea mult la serviciu și prea puțin acasă. E momentul să faci o schimbare radicală.

Scorpion

Profită de forma fizică de invidiat în care te afli ca să faci toate lucrurile pe care le-ai amânat. E cazul să te axezi mai mult pe pasiuni.

Săgetător

Ai ceva proiecte grele de dus la bun sfârșit, dar nu trebuie să te sperie asta. Vei beneficia din plin de sfaturile celor din jur.

Capricorn

Simți că nu faci destule pentru visul tău. Ești ușor descurajat și s-ar putea să-ți plângi de milă în fața cui nu trebuie. Ai grijă ce spui.

Vărsător

E timpul să închei un capitol din viață ca să poți începe altul cu liniște și pace în suflet. Uită trecutul și privește drept înainte.

Pești

Discuție sinceră cu persoana iubită. Este o zi numai bună pentru a vorbi despre tot ce te macină sau nu îți dă pace în relație.

ADVERTISEMENT