Life

Sfatul zilei de luni, 31 august 2020. Sfârșitul de lună, norocos pentru zodia Săgetător

30.08.2020 | 13:02
Sfatul zilei de luni 31 august 2020 Sfarsitul de luna norocos pentru zodia Sagetator
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru ultima zi din luna august, luni, 31, vine cu vești importante pentru multe semne zodiacale. O zodie este extrem de norocoasă, în special pe plan sentimental, având șanse uriașe de a-și întâlni sufletul pereche.

De asemenea, astrele mai transmit că este o zi ideală pentru a ne face planuri pentru viitorul nu prea îndepărtat, dar și pentru a învăța ceva din lecțiile trecutului.

ADVERTISEMENT

FANATIK aduce în cele ce urmează previziunile complete pentru toți cei 12 nativi europeni. Descoperă care sunt întâmplările și evenimentele de care au parte aceștia.

Acesta este sfatul zilei de luni, 31 august 2020, pentru toate zodiile

Berbec

Sfârșit de vară fabulos pentru nativii acestei zodii care vor avea parte de o zi frumoasă, încărcată pozitiv. Timpul petrecut alături de cei dragi este la ordinea zilei, iar amintirile sunt memorabile.

ADVERTISEMENT

Taur

A venit momentul să lași în urmă zilele lungi de vară și să te gândești la planurile de viitor. Nu este cazul să te gândești pe termen lung, este ideal să-ți faci câteva idei și schițe pentru următoarele luni.

Gemeni

Cel mai important moment al zilei este întâlnirea cu o persoană care te cunoaște mai mult decât ai fi crezut. Sfaturile și poveștile acesteia te vor ajuta să vezi partea bună a lucrurilor.

ADVERTISEMENT

Rac

În sfârșit, te-ai prins ce ai de făcut de acum înainte. Stabilește-ți prioritățile și urmează-le întocmai, nu te lăsa învins de obstacole sau situații neplăcute. Fii puternic și stăpân pe tine.

Leu

Ai renunțat mult prea ușor la partenerul de viață, iar acum nu te mai regăsești. Calcă-ți pe inimă și cere-ți iertare. Este foarte important să înveți din lecțiile trecutului.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ai plănuit câteva activități alături de gașca de prieteni, însă trebuie să fii conștient că nu le poți duce pe toate la capăt. Renunță la unele planuri și axează-te pe cele mai importante.

Balanță

Faci tot posibilul să ții minte această zi pentru că întâlnești o persoană care-ți schimbă complet viziunea asupra vieții. Schimbă rapid macazul și mergi pe alt drum, unul care să-ți placă.

Scorpion

Pleacă undeva într-un loc unde să te simți în largul tău. Nu contează peisajul, ci persoanele care îți sunt aproape. Distrează-te și încarcă-ți bateriile, ai nevoie de energie din plin.

Săgetător

Cupidon are o surpriză uriașă pentru finalul verii. Întâlnirea cu sufletul pereche este tot mai aproape, tot ce trebuie să faci este să te lași dus de val. Simte-te bine în propria piele.

Capricorn

Îndrăznește să visezi la lucruri mărețe. Țintește sus și vizionează planul pe care vrei să-l urmezi mai departe. Ții cont și de sfaturile celor din jur.

Vărsător

Vrei să scapi de o persoană toxică, dar nu știi cum să faci. Orice decizie ai lua, respectivul parcă se ține scai de tine și profită de bunătatea ta. Taie răul de la rădăcină.

Pești

Te dai rotund, însă toți știu că nu ești deloc așa cum vrei să pari. Mai devreme sau mai târziu nimeni nu te va mai asculta și asta pentru că spui minciuni așa cum respiri.

ADVERTISEMENT