Life

Sfatul zilei de luni, 4 octombrie 2021! Taurii pun mâna pe o sumă mare de bani

Sfatul zilei de luni, 4 octombrie 2021! Nativii zodiei Taur reușesc să pună mâna pe o sumă mare de bani ca urmare a unor investiții bine plasate.
03.10.2021 | 11:00
Sfatul zilei de luni 4 octombrie 2021 Taurii pun mana pe o suma mare de bani
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce sfatul zilei de luni, 4 octombrie 2021! Află previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte , așa cum au fost ele descifrate de astrologi și experți ai zodiacului.

Sfatul zilei de luni, 4 octombrie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte, în sfârșit, de aprecierea pe care și-o doreau de la cei din jur. Ziua este una bună în plan profesional, în plan sentimental mai au de muncit la capitolul ”comunicare”.

ADVERTISEMENT

Taur

Nativii din Taur reușesc să pună mâna pe o mare sumă de bani ca urmare a unor investiții și plasamente inspirate pe care le-au făcut cu ceva timp în urmă. Bucuria este cu atât mai mare cu cât, acum, au făcut rost de finanțele necesare pentru noi investiții.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au un început de zi foarte dificil, dar, spre seară, lucrurile se mai liniștesc și au toate șansele să repare ceea ce, de fapt, nu funcționa în viața lor.

ADVERTISEMENT

Rac

O zi în care planul sentimental trebuie să fie sub lupă. Nu de altceva, dar nativii din Rac au tendința să exagereze fiecare vorbă a partenerului de viață și, evident, să provoace scandaluri serioase în cuplu.

Leu

Nativii zodiei Leu reușesc să facă câteva mișcări inspirate în plan profesional și, spre seară, alături de amicii lor, nu ar strica să sărbătorească puțin evenimentele de peste zi, cu atât mai mult cu cât promit să le aducă mulți bani.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară trebuie să fie atenți la relațiile cu cei din jur. Poate nu ar strica să zâmbească mai des și să ia mai ușor lucrurile care se petrec în jur.

Balanță

Nativii din Balanță vor să rezolve toate problemele cu cât mai puțin efort. Și, dacă inițial pare simplu, ajung într-un final la concluzia că lucrurile trebuie făcute pe rând pentru a scăpa de probleme.

ADVERTISEMENT

Scorpion

O zi bună pentru Scorpioni, aceștia reușind să se ocupe de problemele pe care le-au tot amânat în plan profesional. Mai mult, folosindu-și imaginația vor rezolva totul în timp record.

Săgetător

Agitația pare să fie cuvântul de ordine al zilei pentru Săgetători, ședințele cu șefii par din ce în ce mai dificile și greu de suportat. O soluție ar fi să se liniștească spre seară, să se relaxeze alături de familie, poate așa vor reuși să treacă peste perioada dificilă.

Capricorn

O zi așa cum îi place nativului! Totul este ordinat, aranjat așa cum trebuie, iar lucrurile merg ca unse, atât în plan profesional, cât și sentimental.

Vărsător

Nativii din Vărsător vor avea parte de o întâlnire care le va bulversa sentimentele. Depinde de ei dacă vor urma glasul rațiunii sau cel al inimii în ceea ce privește cursul lucrurilor care se deschide în fața lor.

Pești

Cei născuți în zodia Pești trebuie să facă eforturi serioase pentru a fi pe placul celor din jur, este esențial să se facă remarcați mai ales la muncă. Dacă vor reuși, vor avea parte de zile liniștite, în caz contrar urmând mari probleme.

ADVERTISEMENT