Life

Sfatul zilei de luni, 5 decembrie 2022. Capricornii trebuie să facă un lucru neplăcut

Descoperă care este sfatul zilei de luni, 5 decembrie 2022, pentru zodia ta! Fecioarele au nevoie de odihnă, Berbecii de forță de muncă.
04.12.2022 | 12:30
Sfatul zilei de luni 5 decembrie 2022 Capricornii trebuie sa faca un lucru neplacut
Sfatul zilei de luni, 5 decembrie 2022. Foto: Daily Express
ADVERTISEMENT

Află care sunt cele mai importante îndemnuri ale astrelor pentru zodia ta! Ce ne rezervă ziua de luni, 5 decembrie 2022?

Sfatul zilei de luni, 5 decembrie 2022

Zodia Berbec: Pune-te serios pe treabă căci nu poți pierde trenul care vine în gara ta! Profită de oportunitatea unică pe care ți-o scoate destinul în cale. Cifra norocoasă a zilei: 3.

ADVERTISEMENT

Taur: Se spune că pofta vine mâncând, la fel și cheful de muncă… Nu te mai lamenta și încearcă să te aduni. Ideile tale sunt aur curat pentru ceilalți! Numărul norocos: 11.

Gemeni: Dacă vrei să repari o greșeală a trecutului, acum este momentul. Cere-ți iertare de la persoanele în fața cărora ai clacat. Cifra norocoasă: 1.

ADVERTISEMENT

Rac: Spune ce ai pe suflet, dar fă-o într-o manieră diplomată. Nu te încărca energetic inutil. Cifra norocoasă a zilei: 4.

Leu: Așteptările tale s-ar putea să fie contrazise de realitate. Fii realist și lasă caii verzi de pe pereți! Cifra norocoasă: 8.

ADVERTISEMENT

Fecioarele trebuie să se odihnească!

Zodia Fecioară: Odihnește-te cât poți și încearcă să își schimbi stilul de viață. Oboseala își pune amprenta asupra ta. Cifra norocoasă: 6.

Balanță: Nimic nu se compară cu o vorbă bună spusă la momentul potrivit. Poți vindeca rănile altora cu sfaturile tale prețioase. Cifra norocoasă: 5.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Rupe-te de cercurile toxice în care ai intrat. Unele persoane nu fac decât să te tragă în jos. Cifra norocoasă: 2.

Săgetător: Profită de răgazul pe care îl ai pentru a definitiva anumite planuri atât de dragi ție. Numărul norocos: 13.

Capricorn: Ai de făcut o serie de alegeri importante, însă e bine să le iei pe rând. Nu îți aglomera ziua de la prima oră.  E neplăcut să te organizezi la linie, dar e necesar. Cifra norocoasă: 9.

Vărsător: Crede mai mult în forțele tale. Privește-te în oglindă și spune-ți că poți. Încă ai multe de demonstrat. Cifra norocoasă: 7.

Pești: Gândurile tale zboară peste tot, dar nu ar fi mai bine să treci la fapte? E frumos să visezi, dar nu se îndeplinesc dorințele dacă nu acționezi! Numărul norocos: 10.

ADVERTISEMENT