Life

Sfatul zilei de luni, 5 octombrie 2020. Taurii dau dovadă de mult spirit de echipă

04.10.2020 | 13:48
Sfatul zilei de luni 5 octombrie 2020 Taurii dau dovada de mult spirit de echipa
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de luni, pe 5 octombrie 2020, le poate aduce multor nativi din zodiacul european șanse nesperat de bune.

Taurii își pot îndemna colegii la lucruri mărețe, pe când Gemenii se simt ceva mai debusolați în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Urmează zile foarte benefice pentru cei care vor să facă schimbări în cămin. Luna nouă din această perioadă poate aduce un echilibru ceva mai mare în cazul nativilor ce sunt în căutarea unui partener de viață.

Sfatul zilei pentru luni, 5 octombrie 2020. Taurii sunt foarte implicați la locul de muncă

Berbec

Berbecii își pot modifica de mai multe ori planurile la început de săptămână. Este un detaliu deloc pe placul acestor nativi, dar se vor trezi că au parte de momente benefice.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii doresc să își arate forțele în această perioadă și o vor face cel mai bine printr-o demonstrație a spiritului lor de echipă. Vor avea parte de laudele tuturor și vor putea da dovadă de multă maturitate.

Gemeni

Gemenii au de gând să își reia o colaborare mai veche, ce ar putea să le aducă foarte mulți bani în aceste vremuri pe care le considerau incerte din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Rac

Ziua de luni, pe 5 octombrie, este una plină de încercări pentru Raci, încă de la primele ore ale dimineții. Vor avea de soluționat foarte repede câteva dintre problemele despre care simt că nu le-au dat pace în ultima vreme.

Leu

Nativul Leu cooperează și el foarte bine cu colegii și șefii lor. Se pot baza pe o oarecare încredere din partea celor sus puși din echipa lor și ar putea să capete mai multă încredere în forțele proprii.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele ar putea să transforme stresul din jurul lor într-o armă, dacă își vor canaliza energia într-un mod pozitiv. Este necesar să rămână diplomate chiar și în problemele presante.

Balanță

Balanțele observă posibilitatea unui nou mentor la orizont și vor face pașii necesari, deși timizi la început, spre a obține o părere sinceră de la cineva al cărui punct de vedere este foarte important pentru ei.

Scorpion

Scorpionii reușesc să se indispună din pricina problemelor acumulate în ultima perioadă de la alte persoane. Ar putea fi vorba de sarcini în plus pe care alții să le pună în cârca lor, la locul de muncă. Trebuie să semnaleze această neregulă dacă începe să îi deranjeze.

Săgetător

Pentru unii Săgetători primele zile ale următoarei săptămâni înseamnă că vor cunoaște pe cineva foarte special. Întâlnirile karmice sunt pentru ei înscrise parcă în stele în această perioadă și se vor dedica total acestor noi începuturi.

Capricorn

Capricornii se simt ceva mai agitați ca de obicei, iar tensiunea din jurul lor începe să își spună cuvântul la maximum. De aceea ar fi mai bine să își programeze o ieșire cu cei dragi lor sau să facă pașii necesari spre o vacanță de câteva zile.

Vărsător

Vărsătorii au nevoie de o mai mare apropiere de familie. De aceea, nativii cu copii organizează o zi specială în care să le facă pe plac celor mici cu tot soiul de activități amuzante și pe placul lor.

Pești

Peștii pot avea discuții aprinse cu partenerul de viață, dar nu trebuie să își facă griji atunci când își spun ofurile. Acești nativi sunt renumiți pentru eficiența cu care pot soluționa orice conflict.

ADVERTISEMENT