Life

Sfatul zilei de luni, 7 decembrie 2020. Balanța este îndemnată să revină la realitate

06.12.2020 | 11:30
Sfatul zilei de luni 7 decembrie 2020 Balanta este indemnata sa revina la realitate
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru prima zi a săptămânii, luni, 7 decembrie 2020, vine cu revelații, schimbări importante și idei remarcabile numai bune de pus în practică în viitorul apropiat. 

Unele zodii trebuie să lase loc pentru sufletul pereche, în timp ce nativii aflați într-o relație se bucură de momente de neuitat în compania persoanei dragi.

ADVERTISEMENT

Previziunile detaliate sunt relatate de FANATIK în rândurile de mai jos. Descoperă care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte toate cele 12 zodii.

Așa arată sfatul zilei de luni, 7 decembrie 2020, pentru fiecare zodie la rând

Berbec

Sfera relațiilor este favorizată perioada aceasta, motiv pentru care te înțelegi de minune cu toată lumea. Este foarte posibil să te împrietenești cu oameni noi sau chiar să fii ghidat spre un nou partener de viață. 

ADVERTISEMENT

Taur

Efortul și implicarea de la locul de muncă îți sunt răsplătite pe măsură la început de săptămână. Sunt șanse mari să primești o avansare sau o mărire de salariu. Oricum ar fi, ești pe drumul cel bun în carieră.

Gemeni

Moment emoționant alături de partenerul de viață. Trăiești o poveste de iubire ca-n povești și ești mai fericit/ă ca niciodată cu jumătatea ta. O mică atenție îți atinge inima și sufletul, fii cu ochii în patru.

ADVERTISEMENT

Rac

Totul se învârte între convingeri, principii și viziuni. Este cazul să-ți faci o listă de priorități și să actualizezi anumite idei adunate de-a lungul timpului în agendă. Vezi care au rămas actuale și care nu mai sunt valabile.

Leu

Folosește-te mai mult de abilitățile de comunicare pentru a afla ce se întâmplă în preajmă. Ieși din carapace și socializează mai mult cu oamenii din jur, nu pierzi nimic dacă renunți puțin la treburile tale.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Schimbă-ți obiceiurile și fii mai atent la sănătate. Mergi pe jos, bea multă apă și stai în aer liber cât de mult poți. Bucură-te de fiecare clipă în care ești departe de birou și detașat de tot și toate.

Balanță

Astrele te îndeamnă să revii cât mai repede cu picioarele pe pământ. Nu mai fii cu capul în nori, încearcă să fii realist și să vezi lucrurile așa cum sunt. Nu totul este lapte și miere în jurul tău, mai sunt și alte nuanțe.

Scorpion

Se anunță începerea unei noi etape profesionale. Schimbă macazul și locul de muncă unde nu te mai regăsești. Caută altceva. Nu te grăbi, ofertele vin pe bandă rulantă atunci când ești bun. Așteaptă momentul oportun.

Săgetător

Este momentul să te afirmi. Ieși la rampă cu o idee genială, care îți poate aduce saci de bani. Ai mai multă încredere în tine, viitorul sună bine. În curând vei urca pe scara ierarhică, totul ține de răbdare și calm.

Capricorn

Nu-i mai lăsa pe cei din jur să-ți influențeze traseul, indiferent că e vorba de muncă sau de viața personală. Fii stăpân pe tine și lasă-te ghidat de soartă. Ce s-ar putea întâmpla rău? Poate să înveți din greșeli!

Vărsător

Desprinde-te de obsesiile vechi în iubire. Curaj, ieși din zona de confort și lucrurile vor deveni mai bune. Soarele va răsări pe strada ta, trebuie doar să-l lași să apară. La fel este și cu sufletul pereche. Care este graba?

Pești

Ține cont mai mult de ideile și informațiile pe care le primești de la oamenii dragi. Nu mai fă de capul tău totul, este momentul să fii mai ascultător. Vezi ce spun cei din jur, nu-ți vor decât binele.

ADVERTISEMENT