Life

Sfatul zilei de luni, 7 septembrie. Gemenii au nevoie de un job nou

06.09.2020 | 14:31
Sfatul zilei de luni 7 septembrie Gemenii au nevoie de un job nou
ADVERTISEMENT

Debutul săptămânii îți scoate în cale provocări dificile, mai ales din punct de vedere profesional, așa că profită din plin de ultimele momente ale acestui weekend. Știm că situația nu îți e tocmai pe plac, dar încearcă să privești partea bună: nu te mai poți plânge că te plictisești.

Cât despre relația cu persoana iubită, ei bine, lucrurile încep să se așeze după discuția aprinsă de zilele trecute. V-ați spus deja tot ce aveați de spus și puteți să mergeți mai departe cu sufletul deschis. Vă leagă în continuare sentimente puternice.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Taur nu ezita să-ți faci auzite ideile de afaceri, pentru că sunt extrem de inspirate. Dai dovadă de o intuiție pe care nici măcar tu nu știai că o ai. A stat acolo, ascunsă, așteptând momentul potrivit să-și facă simțită prezența.

Berbec

Te așteaptă o zi cu program încărcat la locul de muncă, dar nu intra în panică. Ai o echipă întreagă dispusă să-ți sară în ajutor. Sunt multe de pus la punct într-un timp extrem de scurt, dar vă descurcați voi cumva.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai idei de afaceri și ești nerăbdător să le pui în practică, dar criticile celor din jur te descurajează. Încearcă să le ignori și să mergi înainte bazându-te doar pe intuiție. Ai încredere că succesul nu te va ocoli.

Gemeni

Ești sătul de situația neplăcută care persistă la locul de muncă și vrei cu orice preț să-i pui capăt. Ai nevoie de un mediu nou, în care ideile și părerile tale să fie apreciate cu adevărat. Știi că numai așa vei putea progresa în carieră.

ADVERTISEMENT

Rac

Orice dificultăți ți-ar scoate în cale Universul în debutul acestei săptămâni, le depășești fără probleme. Nici nu are cum să se întâmple altfel atât timp cât zâmbetul e la locul lui.

Leu

Ar putea apărea unele probleme de ordin financiar, dar nu te îngrijora. Ești suficient de lucid cât să găsești soluțiile potrivite.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Începi ziua cu zâmbetul pe buze și rămâi așa până târziu în noapte. Nu de alta, dar primești o sumă nesperată de bani și o poți investi în lucrurile care te fac cu adevărat fericit.

Balanță

Primești o propunere tentată din partea unei persoane mai în vârstă, dar trebuie să o analizezi cu mare atenție. Oricât de bine ar suna, e greu de crezut că vei avea parte de un câștig imediat.

Scorpion

Ai timp să te ocupi de probleme financiare mai vechi. Ba chiar ești nevoit, pentru că le-ai amânat prea multă vreme și au început să-și ceară drepturile.

Săgetător

Îi impresionezi pe șefi cu seriozitatea de care dai dovadă și reușești să le câștigi încrederea. Fii cu ochii-n patru, pentru că te așteaptă o ofertă de nerefuzat.

Capricorn

Se anunță o zi ideală pentru planuri de viitor și investiții importante. Dacă vrei să intri în lumea afacerilor acum e momentul să faci primul pas.

Vărsător

Ai tot sperat că lucrurile se vor schimba, dar nu ai făcut altceva decât să te minți singur. Când nu te mai implici trup și suflet într-o relație mai bine pui punct.

Pești

Participi la diverse întâlniri de afaceri și îți merge de minune. Te simți norocos și negociezi la sânge contracte importante. Ești convins că de data asta îți vor fi acceptate toate condițiile.

ADVERTISEMENT