Life

Sfatul zilei de luni, 9 ianuarie 2023. Capricornii, loviți de noroc la orice pas

Care este sfatul zilei de luni, 9 ianuarie 2023. Astrologii transmit că nativii Capricorn și, nu numai, vor fi loviți de noroc la orice pas.
08.01.2023 | 11:02
Sfatul zilei de luni 9 ianuarie 2023 Capricornii loviti de noroc la orice pas
Sfatul astrologilor pentru începutul de săptămână. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Astrologii au noi vești pentru zodii. Acestea trebuie să fie atente la orice mișcare, la început de săptămână, căci le așteaptă diferite surprize.

Sfatul astrologilor pentru începutul de săptămână, luni, 9 ianuarie 2023

Unii nativi trebuie să facă o schimbare a locului de muncă pentru a avea o viață mai bună și mai prosperă din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii trebuie să renunțe puțin la orgoliu, căci astfel nu fac decât să-și producă o stare de furie și mai mare, decât de obicei. Cei din jur îi plac mai mult atunci când sunt pozitivi și calmi. Dacă vor fi așa, magia se va simți în viața lor și energiile bune îi vor ajuta să dea lovitura.

Taur

Taurii trebuie să facă o introspecție în a doua săptămână din noul an. Nu s-au adunat prea mult în ultimele zile și au nevoie de un timp de respiro.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii nu trebuie să se mai compare cu cei din jur, iar dacă fac acest lucru, doar în a nu-și subestima propriile calități.

Rac

Racul are nevoie de o îmbrățișare. Nu se simte prea bine în ultimul timp și vrea să fie iubit de către toată lumea, mai ales de către persoanele dragi.

ADVERTISEMENT

Leu

Leul trebuie să pună la punct anumite lucruri din relația de cuplu. Toată iubirea pare că se ruinează în ultima vreme, în loc să meargă, în direcția bună.

Fecioară

Fecioara nu trebuie să mai fie atât de dură cu propria persoană. Autosabotarea, în urma unor eșecuri, nu le face decât mai mult rău. Schimbare de mentalitate reprezintă provocarea momentului pentru ele și dacă vor reuși să o facă, vor simți magia unor momente de neuitat, pe toate planurile.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanța are nevoie de o discuție cu un prieten drag. Nu se simte prea bine, de ceva timp, iar un dialog față în față îi va face foarte bine.

Scorpion

Scorpionul trebuie să-și gestioneze mai bine cheltuielile și să aibă un buget pentru probleme urgente și nu numai. Astfel, situația financiară se va mai îmbunătăți.

Săgetător

Săgetătorul trebuie să învețe să supraviețuiască și de unul singur. Sunt multe persoane în jurul lui care îi dăunează.

Capricorn

Capricornul ar putea avea un conflict la început de săptămână. Trebuie să fie cât mai calm și cu ochii în patru, pentru a-l evita.  De asemenea, norocul i-ar putea lovi la orice pas luni, dacă încearcă să-și păstreze starea pozitivă.

Vărsător

Vărsătorul trebuie să facă o schimbare de mediu. Sunt unele persoane care îl încarcă cu prea multă energie negativă, iar asta nu îi face deloc bine. Odată eliberat de mediul toxic, va simți și el magia care îi va schimba viața.

Pești

Peștii trebuie să acționeze cu mai multă fermitate în demersurile lor zilnice. Unele lucruri din viața lor nu merg bine din cauză că sunt prea introvertiți sau pesimiști.

ADVERTISEMENT