Life

Sfatul zilei de luni, 9 noiembrie. Săgetătorul face un pas important în carieră

08.11.2020 | 14:47
Sfatul zilei de luni 9 noiembrie Sagetatorul face un pas important in cariera
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce sfatul zilei de luni, 9 noiembrie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă ne raportăm la viața profesională. Te numeri printre nativii din zodia Săgetător? Dacă da, atunci pregătește-te pentru o surpriză de neuitat.

Un prieten este gata să se implice într-o afacere și vrea să îi fii alături. Chiar dacă va trebui să muncești pe brânci în următoarea perioadă, implică-te cu sufletul deschis și ai încredere că eforturile vor da roade.

ADVERTISEMENT

În cazul în care ești născut sub semnul Peștilor, sfatul nostru e să accepți ajutorul pe care ți-l oferă o persoană apropiată. În momentele grele nu mai e loc de orgolii inutile. Profită de experiența ei dacă vrei să îți recapeți liniștea.

Așa arată sfatul zilei de luni, 9 noiembrie

Berbec

Începi săptămâna în forță. O cunoștință mai veche vine în vizită de peste mări și țări și aștepți cu nerăbdare să o reîntâlnești.

ADVERTISEMENT

Taur

Chiar dacă ești ambițios și nu îți place să renunți la obiectivele tale, de data asta ar trebui să schimbi puțin abordarea. Nu încerca să îți asumi responsabilități dificile, pentru că nu e momentul potrivit.

Gemeni

Tocmai acum, când ai toate șansele să reușești ce ți-ai propus, te năpădesc gândurile negre. Ascultă-i pe cei din jur și scapă de ele cât mai repede cu putință.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești cam confuz și înțelegi pe dos toate mesajele care ți se transmit. Sfatul nostru e să eviți deciziile importante. Lasă-le pe altă dată.

Leu

Nu ești deloc în apele tale, dar trebuie să te aduni, pentru că ai un proiect important de finalizat. Încă un pas și te poți odihni în așteptarea roadelor muncii tale.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ți se cere ajutorul într-o situație mai delicată și nu ești 100% convins că trebuie să te implici. Gândește-te bine, e vorba de o persoană foarte apropiată până la urmă.

Balanță

Relația cu partenerul de viață îți dă bătăi de cap? Apelează la o rudă mai în vârstă și vei reuși să treci peste toate necazurile.

Scorpion

Nu o duci prea bine cu banii și încerci pe toate căile posibile să îți îmbunătățești situația. Nu e greșită abordarea, dar analizează cu mare atenție înainte să iei o decizie radicală.

Săgetător

Te gândești serios să intri o afacere și tocmai în acel moment primești o propunere cât se poate de tentantă din partea unui prieten drag.  E normal să ai emoții la început, dar acceptă provocarea cu încredere.

Capricorn

Nu îți face plăcere să umbli de colo-colo, dar când vine vorba de familie te sacrifici. Vestea bună e că debutul săptămânii va rezolva o problemă de ordin financiar care te macină de zile întregi.

Vărsător

Ar trebui să amâni proiectele importante. Nu de alta, dar ești puțin obosit și riști să strici într-o clipă tot ce ai construit până acum.

Pești

Oricât de mult ai încerca, simți că nimic nu îți iese și irosești toată energia de care dispui. Mai bine relaxează-te, trage aer adânc în piept și lasă-le pe altă dată. Sau roagă pe cineva să te ajute de data asta.

ADVERTISEMENT