Life

Sfatul zilei de marți, 1 decembrie 2020. O zodie riscă foarte mult în iubire

30.11.2020 | 11:30
Sfatul zilei de marti 1 decembrie 2020 O zodie risca foarte mult in iubire
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de marți, 1 decembrie 2020, vine cu câteva sfaturi înțelepte pentru semnele zodiacale. Răbdarea, perseverența și siguranța sunt puse la încercare, zodiile având de luat câteva decizii importante. 

De asemenea, zodiile au parte de libertate, iubire pentru cei din jur, dar și evenimente stabile pe plan personal. Unii nativi sunt dispuși să riște mai mult când vine vorba de sentimente, în timp ce alții se bucură de o zi specială în compania partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce în rândurile de mai jos previziunile complete pentru toate semnele zodiacale. Află ce se întâmplă în prima zi din luna decembrie și implicit, prima zi de iarnă!

Așa arată sfatul zilei de marți, 1 decembrie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Nu te teme de drumul pe care-l urmezi, ai toate șansele să ajungi la destinație mai repede decât crezi. Nu duci lipsă de autoritate, dar ține cont și de sfaturile primite de la oamenii dragi.

ADVERTISEMENT

Taur

Cere-ți scuze dacă simți că ai greșit unei persoane dragi. Nu mai sta pe gânduri și vorbește deschis despre greșelile trecutului. Cu siguranță acest lucru nu te va face slab.

Gemeni

Ești dispus să faci o schimbare radicală legat de aspectul fizic. Este momentul să renunți la părul lung sau chiar să te vopsești într-o nuanță nouă. Îndrăznește să faci ceva diferit.

ADVERTISEMENT

Rac

Stai departe de oamenii care te vorbesc de rău sau te trădează când îți e lumea mai dragă. Renunță la persoanele care nu-ți sunt deloc prieteni. Mai bine mai puțini amici, dar de calitate.

Leu

Perseverezi la locul de muncă și nu este exclus să primești un salariu mai mare sau un bonus de sărbători. Găsește echilibrul în toate, chiar ai nevoie de liniște interioară.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Lasă totul pe locul doi și stai cu partenerul de viață. Profită de aceste clipe pentru a recupera acele momente pierdute. Surprinde-ți jumătatea cu un cadou inedit.

Balanță

Riscă în dragoste, numai așa vei avea parte de povestea de dragoste la care visezi. Uită amăgirile din trecut și concentrează-te pe clipa prezentă.

Scorpion

Nu mai ai deloc energia de altă dată. Odihnește-te mai mult, încarcă-ți bateriile. Se anunță o perioadă încărcată la locul de muncă, trebuie să faci față sarcinilor.

Săgetător

Tratează toate situațiile în care intri cu mult calm. Nu este o zi bună pentru certuri și scandaluri, mai bine ai fi pozitiv la muncă, cât și în sânul familiei.

Capricorn

Gândește-te bine dacă vrei să faci pasul următor cu persoana iubită. Ești gelos și impulsiv din fire, lucru care ar putea strica totul.

Vărsător

Rezolvă toate sarcinile de la locul de muncă, fii eficient. Nu pierde vremea aiurea, concentrează-te pe toate sarcinile și planurile adunate în agendă.

Pești

Discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață nu aduc nimic bun. Ai grijă la vorbele pe care le scoți pe gură, ar putea răni mai mult decât crezi.

ADVERTISEMENT