Life

Sfatul zilei de marți, 13 octombrie 2020. Săgetătorul simte o tensiune legat de finanțe

12.10.2020 | 11:59
Sfatul zilei de marti 13 octombrie 2020 Sagetatorul simte o tensiune legat de finante
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de marți, 13 octombrie 2020, aduce evenimente pozitive, dar și cu situații tensionate, în special când vine vorba de locul de muncă. Nativii ar fi bine să evite certurile și discuțiile contradictorii.

Unele zodii se bucură de timpul petrecut alături de persoana iubită, în timp ce altele lasă dragostea pe locul doi pentru a se concentra la bani și carieră.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, persoanele născute în zodia Balanță se gândesc numai cum să facă bani. FANATIK aduce în cele ce urmează previziunile detaliate pentru fiecare semn zodiacal.

Așa arată sfatul zilei de marți, 13 octombrie 2020, de la nativ la nativ

Berbec

Reușești să ajungi cu sarcinile la zi. Ești plin de energie și ești gata să muți munții din loc. Nu lua decizii grăbite și nu te lăsa doborât de greutăți.

ADVERTISEMENT

Taur

Agitație și nervozitate la locul de muncă. Impulsivitatea nu te ajută să ieși din starea în care ești. Mare atenție, la problemele medicale.

Gemeni

Veste bună în plan financiar. Eforturile și orele suplimentare petrecute la birou îți sunt răsplătite cum trebuie. Toate merg ca pe roate pe toate planurile.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești presat de timp legat de un proiect, dar asta nu înseamnă că trebuie să iei o decizie radicală. Găsești echilibru în relația de cuplu, iar partenerul de viață este mulțumit de acest aspect.

Leu

Problemele personale nu te lasă să te concentrezi la serviciu. Gândurile nu-ți dau pace și este posibil să faci ceva greșit. Fii atent să nu strici anumite relații.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Viața amoroasă este pe planul doi. Ești axat pe muncă și nu te lași distras de la nimic. Ești motivat să faci orice pentru a avea locul de muncă dorit.

Balanță

Ai ceva probleme de ordin financiar, dar asta nu te împiedică să te gândești la vacanță. Stai cu picioarele pe pământ și nu acționa prin prisma frustrărilor și supărărilor.

Scorpion

Schimbă mobila și obiectele din casă în așa fel încât să simți că ai o nouă locuință. Partenerul de viață este mulțumit de sinceritatea și armonia din cuplu.

Săgetător

Discuție tensionată cu membrii familiei legat de datoriile acumulate în ultima vreme. Ești tentat să arunci vorbe grele, ar fi cazul să fii temperat. Mânia nu este răspunsul la întrebarea ta.

Capricorn

Planurile îți sunt date peste cap, mai ai ceva de rezolvat înainte de a te relaxa. Nu uita ce le-ai promis celor din jur. Spre seară cheamă-ți prietenii acasă și destinde-te la un pahar de vin.

Vărsător

Noroc pe plan financiar, găsești surse importante de bani care să-ți acopere cheltuielile. Dragostea nu este atât de complicată pe cât pare, fii atent cu persoana de lângă tine.

Pești

Nu ești deloc dispus să faci unele compromisuri în relația de dragoste. Partenerul de viață are senzația că deții frâiele complete, lucru care nu îi este deloc pe plac.

ADVERTISEMENT