News

Sfatul Zilei de marți, 16 iulie. Zodia care va trece printr-o despărțire dureroasă

15.07.2019 | 14:01
Sfatul Zilei de marti 16 iulie Zodia care va trece printro despartire dureroasa

FANATIK îți aduce  sfatul zilei de marți, 16 iulie 2019, pentru fiecare zodie în parte! Cei mai mulți dintre nativi se vor bucura de reușite pe toate planurile, dar mai ales în viața profesională. Pentru Berbeci, în schimb, relația cu persoana iubită nu trece prin cele mai bune momente. De aceea, este indicat să asculte sfatul acestei zile, pentru a încerca să împiedice o eventuală despărțire dureroasă.

Așa arată sfatul zilei din data de 16 iulie

Berbec

Dacă ești născut/ă în  zodia Berbecului, trebuie să știi că ziua de marți nu vine cu cele mai bune vești. Chiar dacă proiectele profesionale dau roade, viața sentimentală nu e tocmai roz, așa că te sfătuim să eviți, pe cât posibil, disputele inutile.  Dacă te iubește cu adevărat, va depăși acest moment dificil. Numărul norocos: 5.

Taur

Îți canalizezi toate eforturile asupra activităților ce țin de sfera profesională. Este îmbucurător că ai ambiție și depui toate eforturile pentru a duce toate proiectele la bun sfârșit, dar nu neglija momentele de odihnă. Oboseala nu ar aduce nimic bun.Numărul norocos: 2.

Cei născuți în zodia Berbecului vor suferi din dragoste. Sursa foto: spynews.ro
Cei născuți în zodia Berbecului vor suferi din dragoste. Sursa foto: spynews.ro

Gemeni

Ai în sfârșit parte de noroc, după o perioadă în care nimic nu funcționa cum ți-ai propus. Ai parte de momente tandre în compania persoanei iubite, mai ales dacă vă aflați la început de relație. Numărul norocos al zilei: 7.

Rac

Chiar dacă nu e ziua ta norocoasă, încearcă să nu te descurajezi, reușitele vor apărea exact atunci când te aștepți mai puțin. Între timp, o persoană apropiată face tot ce îi stă în putință pentru a te scoate din letargie, trebuie doar să nu o ignori. Numărul norocos: 3.

Leu

Ai parte de o zi de marți cam monotomă, iar această situație nu îți este tocmai pe plac, mai ales dacă ne gândim la firea ta aventurieră. Încearcă să ieși puțin din rutină. Spre exemplu, mergi la un concert, mai ales că vara aduce numeroase evenimente frumoase. Distrează-te, schimbă-ți starea de spirit. Numărul norocos: 5.

Fecioară

Simți nevoia de odihnă după o perioadă foarte agitată, mai ales la locul de muncă. De aceea, îți recomandăm să petreci o seară relaxantă, în compania celor dragi. Numărul norocos al zilei: 7.

Balanță

Nu mai încerca să rezolvi problemele tuturor, mai ales într-o astfel de zi aglomerată. Chiar dacă nu poți refuza să ajuți un prieten la nevoie, sfatul nostru este să nu lași baltă propriile activități.

Scorpion

Relația de iubire nu funcționează cum te-ai fi așteptat, dar nu ai motive de îngrijorare. Vă leagă sentimente mult prea puternice, iar astfel de situații nu fac decât să confirme acest lucru.

Săgetător

Nu prea îți place să te implici, însă de data asta ar cam fi cazul, mai ales că anumite lucruri nu suportă amânare. Trebuie să îți iei inima în dinți și să lupți pentru visele tale. Numărul norocos: 4.

Capicorn

Lasă de la tine în discuțiile contradictorii. Ține minte, uneori trebuie să pierzi micile bătălii, pentru a câștiga adevăratul război. Numărul norocos al zilei: 3.

Vărsător

Chiar dacă ai deseori tendința să intri în pană de idei, azi imaginația ta zburdă pur și simplu. Fii creativ. Numărul norocos al zilei: 4.

Pești

Gândește-te de două ori înainte să spui ceva. Nu e indicat să exagerezi cu declarațiile pompoase sau atacurile la persoană. Numărul norocos al zilei: 6.