Life

Sfatul zilei de marți, 2 februarie. Fecioarele au probleme în afaceri

01.02.2021 | 15:10
Sfatul zilei de marti 2 februarie Fecioarele au probleme in afaceri
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce sfatul zilei de marți, 2 februarie, iar veștile nu sunt, din păcate, cele mai bune, mai ales dacă te numeri printre nativii zodia Fecioarei și visezi să dai lovitura în afaceri. Cu toate astea, te sfătuim să ai puțină răbdare, pentru că va veni și o zi fără ceasuri rele.

Știi cum se spune, ce-i al tău e pus deoparte. De ce să dezarmezi tocmai acum? Ai toate șansele să reușești ce îți propui, trebuie doar să aștepți momentul potrivit. Până atunci, uită de probleme și încearcă să petreci cât mai mult timp în compania persoanei iubite.

ADVERTISEMENT

Ești născut sub semnul Săgetătorului? S-ar putea ca prietenii și familia să strâmbe din nas când le faci cunoscute planurile tale, dar nu trebuie sub nicio formă să te abați de la ele. Doar tu știi ce e mai bine pentru tine.

Așa arată sfatul zilei de 2 februarie 2021

Berbec

O mica discuție în contradictoriu purtată cu o persoană apropiată te cam indispune, deși faci eforturi disperate să nu se vadă acest lucru. Încearcă să-ți păstrezi calmul, altfel relația cu persoana iubită să se deterioreze.

ADVERTISEMENT

Taur

Ai o vizită planificată? Te sfătuim să o amâni. Nu de alta, dar există riscul să nu decurgă întocmai cum ți-ai dori. Petrece-ți întreaga zi acasă, alături de partenerul de viață. Poate faceți și micile modificări pe care le plănuiți încă de anul trecut.

Gemeni

Apare o neînțelegere cu persoana iubită și ești tentat să pleci într-o excursie cu prietenii, tocmai pentru că știi că nu e de acord. Vrei să-i faci în ciudă, dar această atitudine nu face altceva decât să înrăutățească situația.

ADVERTISEMENT

Rac

Ar fi indicat să nu pui suflet în activitățile în care te implici. Nu de alta, dar nimeni nu se va obosi să te remarce și să îți răsplătească eforturile. Mai bine evită să te complici inutil. Uneori e bine să fii cât mai discret cu putință.

Leu

Dacă ai idei geniale, de ce să nu le dai glas? Povestește-le cu încredere tuturor celor din jur, inclusiv șefilor, iar dacă nu vor accepta să le pună în practică, fă tot ce poți să-i convingi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Vrei să dai lovitura în afaceri, dar trebuie să înțelegi că nu e cea mai bună zi a ta. Așteaptă momentul potrivit, că va veni cu siguranță. Trebuie doar să ai răbdare.

Balanță

Ai multe probleme de rezolvat și  e normal să te preocupe, dar încearcă să nu neglijezi perioadele de odihnă. La o adică, nu rezolvi nimic dacă lași oboseala să te copleșească. Gândești mult mai bine când ai bateriile încărcate.

Scorpion

Te așteaptă o zi extrem de obositoare și ai tendința de a te agita. Nu mai bine iei lucrurile pas cu pas? Numai de un conflict cu șeful sau o persoană apropiată nu ai nevoie acum.

Săgetător

Cei din jur te cam iau în râs pentru ideile tale, dar nu dai doi bani pe opiniile lor și foarte bine faci. Ai un drum bine trasat, doar n-o să te abați de la el tocmai acum, pentru că unii și alții încearcă să-ți pună bețe în roate.

Capricorn

O serie de evenimente neprevăzute îți dă peste cap întregul program al acestei zile. Evident că nu-ți convine situația, dar nici nu trebuie să faci o tragedie. Încearcă să vezi partea bună chiar și în momentele mai puțin plăcute.

Vărsător

Aștepți să primești o sumă de bani promisă încă de la sfârșitul anului trecut și ea nu vine. Ai amânat cât ai amânat, ai fost înțelegător, dar până când? E momentul să-ți ceri drepturile.

Pești

Ești cu capul în nori și s-ar putea să îți scape din vedere anumite probleme importante. Sfatul nostru e să nu începi alte proiecte până nu ieși din această stare. În caz contrar, există riscul să strici totul într-un mic moment de neatenție.

ADVERTISEMENT