News

Sfatul Zilei de marți, 2 iulie. Probleme în dragoste pentru una dintre zodii

01.07.2019 | 17:30
Sfatul Zilei de marti 2 iulie Probleme in dragoste pentru una dintre zodii

FANATIK îți aduce sfatul zilei de marți, 2 iulie 2019 pentru fiecare zodie în parte. Cei mai mulți dintre nativi vor avea parte de aspecte pozitive, mai ales în plan profesional, însă există și semne zodiacale pentru care superstițiile legate de cele trei ceasuri rele se vor dovedi cât se poate de întemeiate.

Așa arată sfatul zilei din data de 2 iulie

Berbec

Cea de-a doua zi a lunii iulie aduce o serie de momente dificile pentru acești nativi, în special din punct de vedere sentimental. Persoana iubită este pusă pe ceartă astăzi, drept pentru care astrologii recomandă evitarea discuțiilor în contradictoriu. Numărul norocos al zilei: 2

Taur

Cei născuți în zodia Taurului au parte de o zi fără evenimente notabile. Spre seară, există posibilitatea unei ieșiri cu prietenii sau, de ce nu, o cină romantică, în compania partenerului de viață. Numărul norocos: 11.

Ce surprize îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 2 iulie. Sursa foto: realitatea.net
Ce surprize îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 2 iulie. Sursa foto: realitatea.net

Gemeni

Gemenii nu vor duce lipsă de situații dificile, însă au capacitatea de a le face față, mai ales datorită unei atitudini pozitive. Astrologii le recomandă, însă, mai multă răbdare când vine vorba de proiectele profesionale. Numărul norocos: 5.

Rac

Nativul din Rac are parte de o zi de marți perfectă, în care liniștea este cuvîntul de ordine. Atenție, însă, euforia nu face bine nimănui. De aceea, specialiștii recomandă o atitudine echilibrată pe tot parcurusul zilei. Numărul norocos: 12.

Leu

Cei născuți în zodia Leului ar trebui să lase deoparte prostul obicei de a pune răul în față. Chiar dacă aspectele pozitive par să îi ocolească în această perioadă, ele totuși există. Se lasă, însă, așteptate și este nevoie de răbdare. Numărul norocos: 10.

Fecioară

Fecioarele simt nevoia de odihnă după eforturile depuse în ultima vreme, mai ales la locul de muncă. Astrologii recomandă o seară relaxantă, în compania celor dragi. Numărul norocos al zilei: 9.

Balanță

Acești nativi ar trebui să renunțe la a mai căuta adevărul în locuri evidente. Este nevoie de săptăuri mult mai adângi pentru a le da de capăt problemelor cu care se confruntă. Numărul norocos: 5.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpionului sunt foarte irascibili astăzi și au tendința de a se certa cu toată lumea din jur. Astrologii le recomandă, însă, o atitudine mult mai echlibrată, pentru a evita conflictele nedorite. Numărul norocos: 12.

Săgetător

Unele bătălii nu pot fi câștigate stând pe margine, este nevoie de implicare directă. De aceea, specialiștii îi sfătuiesc pe nativii din Săgetător să își ia inimia în dinți și să acționeze, până nu e prea târziu. Numărul norocos: 11.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricornului trebuie să dea dovadă de maturitate în această zi, mai ales la locul de muncă. Numărul norocos: 10.

VĂRSĂTOR

Chiar dacă inspirația nu se află tocmai la cote înalte astăzi, o atitudine pozitivă poate salva situația. Spre seară, persoana iubită vine cu surprize cât se poate de plăcute. Numărul norocos al zilei: 9.

PEȘTI

Sfatul pentru cei născuți în zodia Peștilor este să analizeze cu mare atenție toate datele problemei, înainte de a lua o decizie radicală. Numărul norocos al zilei: 6.