ADVERTISEMENT
Life

Sfatul zilei de marți, 20 iulie 2021. Balanța schimbă cercul de prieteni

Sfatul zilei de marți, 20 iulie 2021, le aduce semnelor zodiacale situații neașteptate, probleme cărora trebuie să le facă față, dar și neplăceri în relații.
Autor: Alexa Serdan | 19.07.2021 | 10:45
Sfatul zilei de marți, 20 iulie 2021. Balanța schimbă cercul de prieteni
Sfatul zilei de marți, 20 iulie 2021. Balanța schimbă cercul de prieteni. Sursa foto: Pinterest.com

Zodiile trebuie să fie atente în fața cui își deschid sufletul pentru că nu toată lumea le este prietenă. Astrele recomandă vigilență, în special pe plan personal.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete pentru fiecare dintre cei 12 nativi pot fi citite în paragrafele de mai jos. Află și tu care sunt evenimentele și întâmplările de care au parte acestea.

Sfatul zilei de marți, 20 iulie 2021, pentru fiecare nativ la rând

Berbec

Nu-ți fie teamă să ceri ajutorul dacă simți că nu te descurci cu situațiile în care ai intrat. E cazul să nu mai orgolios și să te bazezi pe oamenii din jur.

ADVERTISEMENT

Taur

Șterge din minte orice gând din trecut și concentrează-te pe ce este acum, pe momentele din prezent. Nu trebuie nici măcar să-ți faci planuri de viitor.

Gemeni

Este o zi foarte bună pentru a pune la punct ultimele detalii legat de vacanță. E timpul să scapi de stres și de oboseală și să-ți încarci bateriile.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai pornit pe un drum care nu este deloc ușor, dar nu uita să vezi mereu partea plină a paharului. Nu te lăsa învins de greutăți și luptă mai departe.

Leu

Sunt câteva lucruri care nu îți plac la partenerul de viață, dar eviți să spui adevărul gol-goluț. Astrele te îndeamnă să fii sincer cu jumătatea ta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Simți că sunt chestiuni care nu merg cum trebuie în viața ta, de aceea trebuie să schimbi rapid macazul. Nu mai pierde timpul degeaba.

Balanță

Nu te mai simți deloc confortabil în cercul de prieteni, asta pentru că mereu ți se spune ce să faci. Ar fi bine să pleci, nu te lăsa manipulat.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Reușești să te adaptezi foarte ușor la actualul loc de muncă, dovadă că primești aprecieri și laude din partea colegilor și superiorilor.

Săgetător

Sunt șanse mari să ai parte de o relație complicată, de aceea e bine să nu te grăbești. Mai stai o vreme singur, soarele va răsări curând și pe strada ta.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Comunicarea este soluția pe care trebuie să te bazezi în această zi, indiferent de problemele care-ți ies în cale. Fii calm și ai multă răbdare.

Vărsător

Ai făcut un pas în spate și acum ai anumite îndoieli. Gândește-te bine ce vrei să faci și care sunt consecințele situației în care ai intrat.

Pești

Degeaba încerci să repari anumite probleme, nu se mai poate. Nu mai ești credibil în ochii oamenilor și realizezi și tu asta abia acum.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!