Life

Sfatul zilei de marți, 22 decembrie 2020. O zodie e nefericită în plan amoros

21.12.2020 | 10:22
Sfatul zilei de marti 22 decembrie 2020 O zodie e nefericita in plan amoros
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de marți, 22 decembrie 2020, le aduce semnelor zodiacale tot felul de întâmplări, atât în viața amoroasă, cât și în plan profesional, unde au de luat mai multe decizii importante. 

Unii nativi sunt dispuși să pună capăt unei povești de dragoste, în timp ce alții luptă până-n pânzele albe pentru persoana iubită. Prudența și timpul sunt pe primul plan.

ADVERTISEMENT

FANATIK vine în rândurile de mai jos cu previziunile detaliate pentru fiecare zodie în parte. Află și tu ce se întâmplă și unde mai ai de lucrat.

Așa arată sfatul zilei de marți, 22 decembrie 2020, pentru toți nativii

Berbec

Alungă tristețea din adâncul sufletului și concentrează-te pe sărbătorile de iarnă. Nu mai e mult până vei primi în casa ta spiritul Crăciunului și oaspeți pe măsură.

ADVERTISEMENT

Taur

Simți că nu mai reziști la locul de muncădin prezent și ești tot mai hotărât să cauți altceva. Nu abandona această misiune, mai devreme sau mai târziu vei găsi ce-ți dorești.

Gemeni

Fluturii din stomac pentru persoana iubită sunt tot mai intenși. Nu mai aștepta și surprinde-ți jumătatea cu o cină romantică sau cu un cadou pe care-l vrea de mult.

ADVERTISEMENT

Rac

Adună mai multă experiență înainte de a te arunca cu capul înainte într-o nouă relație sentimentală. Mai bine mai târziu, ai tot timpul din lume să iubești iar.

Leu

Fii înțelept în luarea unor decizii radicale, mai ales acum pe final de an. Nu te grăbi să faci unele lucruri, le poți lăsa și pentru perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nu mai aștepta să cadă din cer lucrurile pe care le dorești. Depune mai mult efort și rezultatele se vor vedea numaidecât. Trebuie doar să pui osul la treabă.

Balanță

Luptă pentru ce-ți dorești, în special când vine vorba de sentimente. Nu mai abandona și fii stăpân pe situație. Nu da cu piciorul unei ocazii unice în viață.

Scorpion

Comparațiile cu cei din jur au ajuns să te frustreze foarte mult. Ar fi cazul să nu mai bați pasul pe loc și să iei atitudine. Lucrează mai mult pentru ceea ce vrei.

Săgetător

Ești lipsit de atenție și ai tendința să faci greșeli majore. Sfatul astrelor este să te concentrezi și să deschizi bine ochii, altfel riști să pierzi mai mult decât crezi.

Capricorn

Partenerul de viață se simte rănit și dezamăgit. Din păcate, nu mai poți repara nimic. Trebuie doar să lași timpul să treacă, poate așa se vindecă unele răni.

Vărsător

Nu-ți găsești locul deloc. Ești neliniștit după o ceartă cu cei dragi și nu știi cum să repari lucrurile stricate. Ai grijă să nu faci și mai mare dezastru!

Pești

Ești focusat numai pe propria persoană și uiți cât de multe au sacrificat ceilalți pentru tine. Decizia asta nu este de bun augur și te poate izola de restul lumii.

ADVERTISEMENT