Life

Sfatul zilei de marți, 22 septembrie 2020. Mustrări de conștiință pentru Berbeci

21.09.2020 | 13:47
Sfatul zilei de marti 22 septembrie 2020 Mustrari de constiinta pentru Berbeci
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de marți, 22 septembrie 2020 aduce vești bune pentru unii nativi pe planuri personale și profesionale, în timp ce pentru alții, vine cu griji și gânguri negre.

Ziua vine cu gânduri prea multe și prea grele pentru Berbeci. Amintiri nu tocmai plăcute sau de care nativii nu sunt mândrii îi bântuie o zi întreagă. Nu se poate șterge nimic din trecut, însă poate avea un efect nociv asupra viitorului dacă i se acordă prea multă importanță.

ADVERTISEMENT

Astrologii recomandă răbdare și optimism. Nimic nu durează o veșnicie, ce e rău acum se poate transforma în bine mâine, dar, atenție, este valabil și viceversa.

Sfatul zilei pentru marți, 22 septembrie. Berbecii privesc cu părere de rău spre trecut, iar Racilor le vine greu să-și țină promisiunile

Berbec

Trecutul nu poate fi schimbat, așa că nu mai are rost să ai niciun regret pentru deciziile pe care le-ai luat. Bune sau rele, te-au transformat în persoana care ești astăzi. Nu uita că încă ai posibilitatea să îți ceri iertare de la persoanele cărora le-ai greșit. Te va face să te simți mai bine și să privești cu mai multă speranță pentru viitor.

ADVERTISEMENT

Taur

Azi ești foarte focusat pe visurile tale și ești nerăbdător să le duci la îndeplinire. Nu uita, însă, că toate realizările au nevoie de timp să se manifeste și de răbdare. Însă răbdarea nu este punctul tău forte. Continuă să vizualizezi și să muncești, cum ai făcut-o și până acum, iar totul se va concretiza, încet, încet.

Gemeni

O zi măreață, în care ai șansa să demonstrezi de ce ești capabil. Abilitățile tale de comunicare te vor scoate din orice impas ar putea apărea. E normal să îți faci griji de cum se va schimba viața ta, amintește-ți, însă, că vei trece peste tot cu bine, ca întotdeauna. Mergi cu încredere înainte.

ADVERTISEMENT

Rac

Astăzi e ziua aia pe care tot o amâni ca să te ții de promisiuni. Acțiunea este mereu mai valoroasă decât vorba goală. Dă-le tuturor șansa să vadă de ce ești capabil și ce poți să faci. Ai ocazia să rezolvi mici altercații cu o persoană pe care o consideri autoritară. Odată ce treci la acțiune, toate lucruile se vor îndrepta spre succes.

Leu

Simți mai intens ca ieri că nu ești făcut să joci în meciuri mici. Dragostea e frumoasă, însă numai atunci când există armonie și înțelegere. Iar tu nu ești făcut pentru relații toxice. Problemele din viața personală au impact și asupra vieții tale profesionale. E greu să te concentrezi când ai mintea în mai multe părți. Trebuie să înveți să spui “nu” atunci când ceva îți aduce mai mult rău decât bine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ești inspirat să reflectezi asupra interiorului tău și să te gândești cum ai putea să devii și mai bun decât ești. Explorezi de ceva vreme noi idei și simți nevoia să înveți ceva nou. Timpul nu este pierdut. Drumul pe care o iei acum, te va duce într-un loc nou este câțiva ani. Întrebarea este, tu știi unde ai vrea să ajungi?

Ziua de marți, 22 septembrie, aduce dileme pentru Scorpioni și nesiguranță pentru Vărsător

Balanță

Poți rezolva toate problemele cu cei din jur prin înțelegere și empatie. E bine să balansezi viața personală cu cea profesională și să îți amintești că cei dragi au nevoie de tine în viața lor. Pentru că ești o fire calculată, vei reuși să împaci pe toată lumea. Stresul nu face decât să îți aducă un disconfort de care nu ai nevoie.

Scorpion

Chiar dacă nu ești convins că decizia pe care trebuie să o iei o să avantajeze pe toată lumea, aceasta e necesară pentru continuarea proiectului actual. Fără să faci ceva în privința asta, lucrurile vor stagna și atunci chiar va fi rău pentru toți. Diplomația nu este punctul tău forte, dar vei găsi pe cineva care să te ajute să dai veștile rele celor implicați.

Săgetător

Este o zi în care te îmbrățișează ideea că ai făcut alegerea potrivită stând în banca ta și ai o stare de bine. Ai o urmă de regret la gândul „cum ar fi fost dacă?”, dar o să dispară cu vremea. Când erai nedumerit, îți era cu mult mai greu. Poți chiar să sărbătorești că ai făcut alegerea potrivită, o mică petrecere cu prietenii e tocmai potrivită.

Capricorn

Ideea că s-a dus vara te chinuie strașnic. Parcă nu sunt suficiente zilele care s-au scurs până acum, cu cât ne apropiem mai tare de sfârșitul lui septembrie, cu atât mai mult îți vine să disperi. E o astenie care nu îți dă pace și, dacă tot trăiai cu impresia că prima lună de toamnă e doar o extindere a ultimei luni de vară, nu te împaci deloc cu gândul că octombrie e chiar jumatatea toamnei.

Vărsător

Astăzi ți se pare că ai prea multe pe cap și nu ești încă pregătit să le faci fața, însă amintește-ți că devii mai bun pe măsură ce rezolvi tot ce îți iese în față. Universul te ajută și îți scoate în cale toate resursele de care ai nevoie. În plus, sănătatea e de partea ta, un dar de care uiți și nu ești recunoscător.

Pești

Partenerul de viață îți face zilele amare cu niște dileme din trecut pe care nu vrea cu niciun motiv să le dea uitării. Vei avea de povestit, explicat și disculpat o multitudine de episoade de care nu îți e foarte ușor să-ți amintești. E recomandat să o faci dacă nu dorești să creezi o distanțare în cuplu. Totul va merge de minune după ce vei da cărțile pe față.
 

ADVERTISEMENT