Life

Sfatul zilei de marți, 23 iunie 2020. Trei ceasuri rele pentru nativul Balanță

22.06.2020 | 15:26
Sfatul zilei de marti 23 iunie 2020 Trei ceasuri rele pentru nativul Balanta
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru marți, 23 iunie 2020, aduce evenimente și vești neplăcute pentru persoanele născute în zodia Balanță. Acești nativi se vor confrunta cu stări negative, dar și probleme care le vor da dureri de cap.

Pentru celelalte zodii este o zi numai bună pentru a descoperi și învăța lucruri noi, dar și pentru a te împăca cu persoanele cărora le-ai greșit sau care ți-au greșit în această viață.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce în cele ce urmează previziunile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale, așadar află care sunt evenimentele de care vor avea parte acestea.

Așa arată sfatul zilei pentru marți, 23 iunie 2020, de la zodie la zodie

Berbec

Ești dornic de aventură și deja ești în căutarea următoarei destinații. Bagajele te așteaptă la ușă, tot ce mai trebuie să faci este să-ți iei prietenii și să pleci la gară.

ADVERTISEMENT

Taur

Mai ai multe de învățat înainte de a veni cu pretenții la locul de muncă. Înarmează-te cu timp și nervi de oțel pentru a rezista alături de colegii care îți pun bețe-n roate pentru avansare.

Gemeni

Învață să nu mai dai înapoi sau să renunți la lucrurile care-ți plac în favoarea celor din jur. Pune-te întotdeauna pe primul loc și evenimentele frumoase nu vor întârzia să apară.

ADVERTISEMENT

Rac

Înainte de a deschide gura să spui o prostie, gândește-te ce efect va avea asupra celor din jur. Nu te mai fă de râs și documentează-te mai mult, mai ales când nu știi prea multe despre subiectul respectiv.

Leu

Nu te grăbi să sărbătorești dacă nu ești sigur de rezultatul pe care-l vei primi la examen. Așteaptă înainte de a le spune celor dragi că ai obținut postul la care visai de mult.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Oamenii aruncă cu noroi în tine fără a avea un motiv anume, nu trebuie să faci la fel. Întoarce-le spatele celor care te jignesc și te vorbesc de rău, nu merită să-ți pierzi timpul în compania lor.

Balanță

Ziua începe prost încă de la primele ore și nu pare să se îmbunătățească. Ai parte de obstacole și evenimente neplăcute care te scot din sărite. Ești urmărit de ghinion și de 3 ceasuri rele.

Scorpion

Ai senzația că ești a cincea roată la căruță în cercul de prieteni. Fă un pas în spate și renunță la această amiciție în care ești văzut doar ca un plan de rezervă. Lumea e plină de oameni.

Săgetător

A venit momentul să-ți calci pe inimă și să te împaci cu persoanele care ți-au greșit de-a lungul timpul. Ia-ți această piatră de pe inimă, nu mai căra după tine amărăciune și supărare.

Capricorn

Totul este magic astăzi în preajma ta. Ești înconjurat de o aură care-ți luminează drumul ales și care te face să vezi viața cu alți ochi. Profită de această zi perfectă.

Vărsător

Stai departe de oamenii care-ți știrbesc încrederea și te fac să te simți mic și neimportant. Nu-i mai lăsa pe cei din jur să-ți controleze viața și ia atitudine. Ia singur decizii!

Pești

Profiți prea mult de bunătatea celor din jur și asta se vede cu ochiul liber. Ai grijă, ulciorul nu merge de multe ori la apă și într-un final oamenii își vor da seama cine ești cu adevărat.

 

ADVERTISEMENT