ADVERTISEMENT
Life

Sfatul zilei de marți, 27 aprilie 2021. Taurii trebuie să aibă grijă cui se confesează

Autor: Dan Suta | 26.04.2021 | 10:19
Sfatul zilei de marți, 27 aprilie 2021. Taurii trebuie să aibă grijă cui se confesează
Sfatul zilei de 27 aprilie 2021. Foto: magicmythology.com

Citește sfatul zilei de marți, 27 aprilie 2021, și află care sunt principalele provocări astrologice pentru zodia ta. Taurii trebuie să aibă foarte mare grijă ce și cui anume spun, căci nu oricine merită să audă confesiunile lor.

ADVERTISEMENT

Ziua de marți aduce oportunități interesante pentru foarte multe semne zodiacale, o zi în care fiecare trebuie să regândească diferit relațiile cu cei din jur.

Berbec: Pune-te serios pe treabă dacă vrei să ai rezultatele dorite. Nu poți sta deoparte așteptând să se întâmple ceva. Fă tu să se întâmple. Numărul norocos al zilei: 13.

Sfatul zilei de marți, 27 aprilie 2021, pentru fiecare zodie

Taur: Ai nevoie de o persoană căreia să i te confesezi, să îi spui of-urile, însă trebuie să fii foarte atent în cine îți pui baza. Sunt mulți trădători la orizont. Numărul norocos al zilei: 8.

ADVERTISEMENT

Gemeni: Nu privi în urmă cu mânie, cu resentimente, ci încearcă să înțelegi din greșelile pe care le-ai făcut de-a lungul timpului. Numărul norocos al zilei: 1.

Rac: Nimic nu se compară cu prezența persoanelor care contează cu adevărat în viața ta. Bucură-te de oamenii minunați pe care îi ai aproape. Numărul norocos: 10.

Balanțele trebuie să-și deschidă mai mult sufletul

Leu: Nu trimite mesaje codate oamenilor care stau prost cu alfabetul. Încearcă să fii cât se poate de clar. Te vei lovi de multă prostie în această zi. Numărul norocos: 7.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Ai o teamă în fața unui eveniment pe care nu îl mai poți amâna la nesfârșit. Lasă toate grijile la o parte și privește totul cu încredere. Va fi bine. Numărul norocos al zilei: 9.

Balanță: Spune ce ai pe suflet dacă simți că nu mai poți ține în tine anumite lucruri. Nu e indicat să taci, mai ales acum. Numărul norocos al zilei: 11.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Pregătește-te pentru o discuție serioasă pe care o vei purta cu anumiți membri ai familiei tale. Numărul norocos al zilei: 3.

Săgetător: Nu renunța la visele tale oricât de greu ți-ar fi să rămâi consecvent. Nu ai toate resurele la îndemână, dar ai suficientă inteligență și creativitate să te redresezi din mers. Numărul norocos al zilei: 2.

ADVERTISEMENT

Capricorn: Lasă de la tine în discuțiile în contradictoriu pe care le porți cu persoanele mai în vârstă. Numărul norocos al zilei: 6.

Vărsător: Pornește cu mai mult entuziasm la drum și vei vedea cum toate lucrurile vor căpăta brusc o altă culoare. Numărul norocos al zilei: 15.

Pești: Respectă opiniile celor din jurul tău chiar dacă nu le împărtășești 100%. Nu e o zi bună pentru polemici. Numărul norocos al zilei: 4.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!