Life

Sfatul zilei de marți, 29 noiembrie 2022. Scorpionii trebuie să-și înfrunte fricile

Află de pe FANATIK sfatul astrologilor pentru ziua de marți, 29 noiembrie 2022. Scorpionii, și nu numai, trebuie să-și înfrunte temerile.
28.11.2022 | 12:02
Sfatul zilei de marti 29 noiembrie 2022 Scorpionii trebuie sasi infrunte fricile
Sfaturile astrologilor pentru nativi. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Astrologii au noi sfaturi pentru nativi, în funcție de care se pot orienta în viață. Marți, 29 noiembrie 2022, se prevestesc situații față de care trebuie să fim precauți.

Sfatul zilei de marți, 29 noiembrie 2022. Ce ne transmit astrologii

Săgetătorul este nevoit să învețe din greșeli sau Racul are nevoie de afecțiune, sunt doar o parte dintre predicții. Iată mai jos horoscopul integral.

ADVERTISEMENT

Berbec

Lăsați la o parte prejudecățile față de anumite situații și încercați să priviți altfel lumea. Nu stau întotdeauna lucrurile așa cum ne imaginăm.

Taur

Nu vă mai pierdeți timpul cu cei care nu vă apreciază și concentrați-vă pe propria viață. Doar așa vă veți atinge țelul.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii vor fi cei mai fericiți dacă renunță la un viciu care le face rău. Pe lângă fericire, vor avea parte și de o sănătate mai bună.

Rac

Ați trecut printr-un episod nefericit de curând și trebuie să-i lăsați pe cei dragi să vă ofere afecțiune. Doar așa veți reuși să depășiți totul.

ADVERTISEMENT

Leu

Leul are nevoie de o perioadă de singurătate. Au depus mult efort în ultima perioadă pe mai multe planuri, iar acum trebuie să se încarce pozitiv.

Fecioară

Fecioarele se simt împlinite și trebuie să mulțumească Universului pentru lucrurile bune din viața lor.

ADVERTISEMENT

Balanță

Nu vă strică o vacanță la munte sau chiar la mare. Aerul proaspăt de acolo vă reechilibra și vă va aduce multă fericire.

Scorpion

Nu mai stați pe loc și acționați. Nu vă mai temeți de eșec și înfruntați-l, căci acest pas vă va purta pe culmile succesului.

Săgetător

Ați greșit față de persoana iubită, iar acum trebuie să găsiți o modalitate de a îndrepta lucrurile. Aceasta are nevoie să simtă că este apreciată.

Capricorn

Capricornul trebuie să dea tot ce are mai bun din el în cadrul unei strânse competiții. Vor fi mulți rivali care abia așteaptă să dea piept cu el.

Vărsător

Vărsătorul este sfătuit să fie real cu cei dragi. În următoarea perioadă va avea de suferit dacă mai continuă cu o atitudine vicleană.

Pești

Peștii trebuie să se asigure că ceea ce vor să facă în următoarea perioadă va fi în folosul lor. Li se recomandă să pună totul în balanță.

ADVERTISEMENT