News

Sfatul zilei de marți, 4 iunie. O șansă de nerefuzat în dragoste

03.06.2019 | 16:17
Sfatul zilei de marti 4 iunie O sansa de nerefuzat in dragoste

Sfatul zilei pentru ziua de marți, 4 iunie îți este adus de FANATIK pentru fiecare zodie în parte! Nativii celor 12 zodii au șansa de a arăta ce pot și au șansa extraordinară de a primi o ofertă de nerefuzat în dragoste sau pot fi promovați la locul de muncă. Eforturile vă sunt răsplătite. Astrologii vă recomandă să vă înarmați cu multă răbdare.

Iată ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte, pentru ziua de marți, 4 iunie

Berbec

Drumul vostru este presărat cu multe ispite. Nu te arunca cu capul înainte, unele lucruri nu merită efortul. Nu uita să ceri ajutorul prietenilor și păstrează-ți controlul asupra acțiunilor tale.

Taur

Sunteți la un pas de victorie, o idee genială vă va aduce câștigul garantat. Din partea familiei vei primi vești extraordinare, iar perechea te va surpinde cu o cină romantică. Este momentul ideal pentru relaxare.

Gemeni

Mai ai foarte puțin de lucrat până la avansare. Colegii au numai cuvinte de laudă la adresa ta. Ești calm și răbdător și șefii vor auzi cât de curând eforturile pe care le-ai depus. Dragostea îți poate surâde în orice clipă.

Marți este o zi bună pentru a lega relații de dragoste
Balanțele sunt un spirit liber, dar le este puțin teamă să-și spună părerile
Sursa foto: pixabay.com

Rac

Nativii în rac au nevoie de concentrare la locul de muncă dacă vor să aibă un câștig suplimentar. Du-ți sarcinile la bun sfârșit și colegii vor aprecia asta. Nu lăsa emoțiile să te conducă în dragoste.

Leu

Depășeste barierele iubirii și experimentează o relație care nu te definește, fie că e vorba de vârstă, religie sau etnie. Dacă ai deja o relație, evită tensiunile din cuplu și nu fă ochi dulci altei persoane.

Fecioară

Viața nu se rezumă doar la chestiuni de ordin material. Ar fi cazul să pui pe primul loc latura spirituală. O relație romantică îți va ieși în cale chiar dacă nu este tocmai așa cum te-ai fi așteptat.

Balanţă

Ești un spirit liber și nu te temi să-ți expui punctul de vedere. Păstrează-ți tactul, s-ar putea să rănești pe cineva prin prisma ideilor tale. Ai ceva de reparat în casă care nu poate fi amânat.

Scorpion

Ai idei excelente, dar îți este teamă să le expui. Nu te teme, uneori visele pot deveni realitate. Dcaă simți nevoia să faci o schimbare majoră în viața ta, nu ezita. Discută cu cineva în care ai încredere.

Săgetător

Nativii în săgetător simt nevoia să-i ajute pe oamenii nevoiași. Ai o energie bună și un vibe pozitiv care te vor motiva în tot ce vrei să faci. O aventură romantică se poate naște astăzi, asigură-te că sunteți pe aceeași lungime de undă.

Capricorn

Nu te mai alarma la fiecare incident minor. Comunicarea cu copiii sau cu animalele îți va da o energie pozitivă. Sunt șanse mari să ai noroc în viața amoroasă și să cunoști pe cineva cu care vei lega o legătură strânsă.

Vărsător

Nativii din această zodie nu vor să iasă din grafic, au un plan bine definit. Banii s-ar putea să fie o problemă, dar tu mereu găsești o rezolvare, poate un împrumut de la o rudă sau un prieten apropiat.

Peşti

Norocul te însoțește pe toate planurile datorită farmecului tău personal. Creativitatea vă va lipsi astăzi, dar o plimbare în natură va relua conexiunile pierdute.