Life

Sfatul zilei de marți, 7 iulie 2020. Peștele nu se simte deloc bine în pielea sa

06.07.2020 | 15:27
Sfatul zilei de marti 7 iulie 2020 Pestele nu se simte deloc bine in pielea sa
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei pentru marți, 7 iulie 2020, aduce evenimente plăcute, dar și situații neprevăzute, în special pentru nativii Pești care nu se regăsesc și nu știu încotro să se mai îndrepte. Aceste persoane nu sunt deloc bine în propria piele și vor mereu să schimbe câteva ceva.

Celelalte semne zodiacale din horoscopul european se vor bucura de o zi liniștită și armonioasă în sânul familiei, însă ar putea avea probleme la serviciu. Mare atenție, la documentele pe care le semnează, este vorba de o responsabilitate uriașă pe care și-o asumă.

ADVERTISEMENT

Descoperă în cele ce urmează ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte. FANATIK îți aduce în rândurile de mai jos previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Așa arată sfatul zilei de marți, 7 iulie 2020, pentru toate zodiile

Berbec

Nu mai privi în stânga și-n dreapta, a venit timpul să fii responsabil pentru propriile alegeri. Nu contează că unele sunt greșite, important este să încerci.

ADVERTISEMENT

Taur

Situație neprevăzută când ești pe punctul de a pleca de acasă. O rudă mai îndepărtată îți bate la ușă și îți cere ajutorul. Nu ezita să i-l oferi.

Gemeni

Toate bune și frumoase acasă, dar nu același lucru se poate spune despre serviciu unde găsești biroul încărcat cu teancuri de dosare care trebuie rezolvate.

ADVERTISEMENT

Rac

Săgeata lui Cupidon pare că te ocolește din nou. Ești dezamăgit de persoana intrată de curând în viața ta, dar supărarea nu te ține prea mult timp.

Leu

Indiferent cât de mult ai greșit în viață contează să-ți ceri iertare. Sună persoanele pe care le-ai supărat și încearcă să lași loc de bună-ziua, în urma ta.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fericirea vine din lucruri mărunte, știi asta, însă îți este greu să vezi partea plină a paharului. Starea sufletească și amintirile nu fac casă bună împreună.

Balanță

O decizie odată luată nu se mai poate schimba. Fii hotărât și nu te mai răzgândi în fiecare secundă. Pierzi timpul aiurea, ai putea face cu totul altceva.

Scorpion

Semnătura ta este una importantă la locul de muncă, dar ai grijă ce faci. S-ar putea să fii tras de sfoară de unul dintre colegi care nu te place deloc.

Săgetător

Ambiția mută munții din loc, iar tu dovedești asta din plin. Nu te lași înfrânt de situațiile neplăcute, te ridici mai puternic și mergi mai departe pe drumul ales.

Capricorn

Demonstrează-le celor din jur că nu ești așa cum te-au catalog, ci exact opusul. Ești o persoană de încredere, însă nu mulți au răbdare să te cunoască cu adevărat.

Vărsător

Ascunzi un secret care mai devreme sau mai târziu va ieși la iveală. Nu merită să fii altcineva doar pentru a-i face pe plac persoanei de lângă tine.

Pești

Nu ești deloc în apele tale. Ai intrat în niște situații neplăcute din care nu mai știi cum să ieși. Nu uita că ți-ai făcut-o cu mâna ta.

ADVERTISEMENT