Life

Sfatul zilei de marți, 8 decembrie 2020. Nativul Balanță are bateriile epuizate la maxim

07.12.2020 | 11:30
Sfatul zilei de marti 8 decembrie 2020 Nativul Balanta are bateriile epuizate la maxim
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de marți, 8 decembrie 2020, le aduce celor 12 zodii oportunități noi, atât în domeniul profesional, cât și legat de relațiile amoroase. O zi numai bună pentru șanse și provocări inedite. 

De asemenea, astrele mai transmit că a doua zi din săptămână vine cu puțină relaxare, dar și cu încredere în forțele proprii. Viitorul se anunță strălucit pentru unele semne zodiacale, trebuit să aibă răbdare!

ADVERTISEMENT

FANATIK prezintă în rândurile de mai jos previziunile detaliate pentru fiecare zodie în parte. Citește și tu ce se întâmplă cu acestea!

Acesta este sfatul zilei de marți, 8 decembrie 2020, pentru toți nativii

Berbec

Ai toate ingredientele pentru o relație perfectă, tot ce trebuie să faci este să pui în practică ceea ce gândești. Nu aștepta ziua de mâine, s-ar putea să fie prea târziu.

ADVERTISEMENT

Taur

Ia lucrurile mult mai în serios la locul de muncă, nu ai vrea să fii mustrat de față cu toți colegii. Pune osul la treabă și muncește pentru planurile și idealurile tale.

Gemeni

Traversezi o perioadă neplăcută în plan personal. Nu este cazul să arunci vina asupra celor din jur, tu ești singurul care s-a băgat în asta. Și tot tu trebuie să ieși, cât mai repede.

ADVERTISEMENT

Rac

Astrele te sfătuiesc să ai mai multă grijă de tine. Mănâncă sănătos, consumă lichide multe și odihnește-te. Ai nevoie de baterii încărcate pentru ideile care-ți trec prin minte.

Leu

Luptă pentru idealurile tale, dar ai grijă ce lași în urma ta. Nu călca oamenii în picioare, nu așa se construiește un viitor promițător. Fii mai atent la nevoile celor din jur.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Cineva îți oferă toată căldura din lume, fiind atras de tine din multe privințe. Deschide-ți inima și lasă-te înconjurat de dragostei acestei persoane. Vă potriviți de minune.

Balanță

Stresul și perioada încărcată din ultimele zile te-au adus în pragul epuizării. Nu mai dai deloc randament la locul de muncă, mai bine ai cere o zi liberă. Stai acasă și dormi.

Scorpion

O nouă oportunitate îți bate la ușă, nu o rata, așa cum ai făcut în alte dăți. Este cazul să-ți iei inima în dinți și să ieși din zona de confort. Fă ceva ieșit din tipare.

Săgetător

Nu te grăbi când vine vorba de o nouă persoană intrată în viața ta. Decât să dai greș, mai bine aștepți să se concretizeze ceva important, de lungă durată.

Capricorn

Pregătește-te din timp pentru ce ai visat până acum. Astrele s-au aliniat în favoarea ta și ți-au rezervat momente de neuitat în compania persoanelor dragi.

Vărsător

Ești tot mai motivat să ajungi la nivelul următor la serviciu, motiv pentru care muncești din greu. Nu uita să lași o portiță și pentru familie sau cercul de prieteni.

Pești

A greși este omenesc, însă trebuie să recunoști atunci când calci strâmb, mai ales în dragoste. Nu te mai ascunde și spune lucrurilor pe nume.

ADVERTISEMENT