Life

Sfatul zilei de marți, 8 septembrie 2020. Bucurie imensă pentru nativul Săgetător

08.09.2020 | 08:43
Sfatul zilei de marti 8 septembrie 2020 Bucurie imensa pentru nativul Sagetator
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de marți, 8 septembrie 2020, aduce vești minunate din punct de vedere sentimental și al emoțiilor. Unele zodii se bucură de prezența rudelor, în timp ce altele simt o bucurie imensă la primirea unor mici atenții.

Astrologii mai transmit că nu este o zi tocmai potrivită pentru investiții, așadar ar fi bine ca nativii să nu arunce cu banii pe fereastră. Nu este o zi bună pentru cheltuieli, ci mai degrabă de strâns cureaua.

ADVERTISEMENT

FANATIK vine în cele ce urmează cu previziunile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale. Citește-le și tu și vezi ce se întâmplă cu fiecare nativ în parte.

Așa arată sfatul zilei de marți, 8 septembrie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Ești în formă maximă și ai senzația că poți muta munții din loc. Păstrează din energie și pentru perioada următoare, nu o epuiza pe toată din prima.

ADVERTISEMENT

Taur

Complicațiile apar când te aștepți mai puțin și nu știi cum să le faci față. Încearcă să-ți stăpânești emoțiile și să ceri ajutor din partea celor din jur.

Gemeni

Nu este cazul să exagerezi cu muncă sau cu sarcinile suplimentare. Ia-o încet și nu te grăbi să termini tot ce ai pe listă. Este și mâine o zi.

ADVERTISEMENT

Rac

Unele rude se gândesc să îți facă o vizită. Primește-le cu brațele deschise, ai șansa să afli lucruri noi și chiar să reiei unele legături pierdute.

Leu

Înainte de a acționa, gândește-te la consecințe. Este foarte important să vezi reacția pe care o primești atunci când vrei să faci ceva nou.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Șanse uriașe de a-ți întâlni sufletul pereche. Destinul este de partea ta și-ți oferă o oportunitate unică în viață. Nu îi da cu piciorul.

Balanță

Ai tendința să spui ce te deranjează, fără să te gândești că i-ai putea răni pe ceilalți. Încearcă să gândești de două ori înainte de a spune ce ai pe suflet.

Scorpion

Relația de cuplu se îndreaptă în direcția greșită din cauza exagerărilor. Dacă nu reușești să lași mai mult de la tine vei avea de suferit. Tu ești cel care pierde.

Săgetător

Bucurie uriașă. Ești surprins plăcut de prieteni care îți organizează o petrecere surpriză. Nu este o ocazie specială neapărat, ci vor să-ți arate că ești un prieten de nădejde.

Capricorn

Continuă să mergi mai departe pe drumul ales. Nu fă niciun pas în spate și ai mai multă încredere în forțele interioare. Scoate la suprafață calitățile ascunse.

Vărsător

S-ar putea să-ți faci o impresie greșită despre cineva care te are la suflet. Nu mai compara cu vechile relații și dă o șansă unei noi iubiri.

Pești

Construirea viitorului depinde de alegerile pe care le faci acum. Ar fi bine să asculți mai mult de sfaturile celor de lângă tine, nu îți vor răul.

ADVERTISEMENT