Life

Sfatul zilei de marți, 9 februarie 2021. Nativul Pești pune punct unei relații de iubire

08.02.2021 | 10:44
Sfatul zilei de marti 9 februarie 2021 Nativul Pesti pune punct unei relatii de iubire
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de marți, 9 februarie 2021, anunță încheierea unor capitole, dar și începutul altora noi, în special legat de partea amoroasă și profesională. O zi în care noutatea este la ea acasă. 

Unele zodii simt că nu mai pot înainta și iau decizia de a face o pauză de la tot și toate, în timp ce altele sunt tot mai sigure de ceea ce vor să facă mai departe și iau cele mai bune decizii pentru viitor.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete pentru fiecare zodie în parte sunt relatate de FANATIK în cele ce urmează. Citește și tu care sunt evenimentele de care au parte nativii în a doua zi a săptămânii.

Sfatul zilei de marți, 9 februarie 2021, de la nativ la nativ

Berbec

Nu uita că cel mai important este să previi, nu să tratezi. Nu mai sta până în ultima clipă și mergi la medic. Sănătatea trebuie să fie pe primul plan.

ADVERTISEMENT

Taur

Gândește-te la noi oportunități de a face bani sau renunță la unele cheltuieli inutile. Nu vei strânge niciodată finanțe dacă risipești în stânga și-n dreapta.

Gemeni

Caută cele mai bune soluții pentru locul de muncă. Ai tot timpul din lume să găsești rezolvările care să-ți aducă liniște, dar și bani suficienți.

ADVERTISEMENT

Rac

Partenerul de viață nu se implică așa cum o faci tu. Nu ar strica să-i spui asta în față, nu are de unde să ghicească. Discută despre tot ce simți.

Leu

Bucură-te de timpul petrecut alături de jumătatea ta și lasă deoparte certurile și reproșurile. E o zi numai bună pentru a te destinde.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Te simți tot mai singur în ultima perioadă, chiar dacă ești ancorat într-o relație. Iubirea la distanță nu este pentru toată lumea, decide ce vrei să faci.

Balanță

Descurcă-te singur, nu aștepta să-ți întindă cei din jur o mână de ajutor. S-ar putea să vină prea târziu sau chiar niciodată. Ia atitudine.

Scorpion

O dezamăgire din trecut nu-ți dă pace nici acum. Încheie toate lucrurile care nu te lasă să dormi dacă vrei să mergi liniștit mai departe.

Săgetător

Ziua poate aduce o schimbare majoră a cursului vieții sau poate un nou look. Ia-ți inima în dinți și fă acele lucruri pe care le simți.

Capricorn

O veste neașteptată te emoționează până la lacrimi. E momentul să duci relația cu partenerul de viață la nivelul următor, nu e timp de pierdut.

Vărsător

Culegi, în sfârșit, roadele muncii depuse în ultima vreme. Meriți să te relaxezi din plin sau chiar să mergi într-o vacanță unde să te distrezi.

Pești

Relația amoroasă nu se mai bazează de mult pe sinceritate și încredere. Iubirea nu mai este nicio ea reciprocă. Ce ai de gând să faci în continuare?

ADVERTISEMENT