Life

Sfatul zilei de marți, 9 martie. Taurul are noroc în dragoste

08.03.2021 | 15:09
Sfatul zilei de marti 9 martie Taurul are noroc in dragoste
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce sfatul zilei de marți, 9 martie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales în ceea ce privește viața sentimentală. Da, ai auzit bine. Dacă te numeri printre nativii din zodia Taur, poți uita de cele trei ceasuri rele.

N-ai întâlnit încă sufletul pereche? A venit momentul ca norocul să îți surâdă și din acest punct de vedere. Faci cunoștință cu o persoană care te cucerește de la prima vedere, deși nu vrei să recunoști.

ADVERTISEMENT

În cazul în care ești născut sub semnul Balanței, te așteaptă o zi aglomerată, dar ai suficientă energie și reușești să le duci pe toate, mai ales dacă eviți speculațiile.

Așa arată sfatul zilei de marți, 9 martie

Berbec

Un prieten te vizitează dis de dimineață pentru a-ți returna o sumă importantă de bani pe care o împrumutase, iar asta nu poate decât să te bucure. Chiar aveai nevoie de stabilitate financiară.

ADVERTISEMENT

Taur

După o perioadă nefastă pe plan sentimental, iată că norocul îți surâde din nou. Așa-i că nu te așteptai? O persoană cu totul și cu totul specială îți iese în cale și reușește să te cucerească din prima clipă.

Gemeni

Relaţiile cu cei din jur sunt cât se poate de bune, mai ales în a doua parte a zilei, când ai ocazia să întâlnești un prieten vechi. Ba chiar există posibilitatea să rezolvați împreună o problemă care te macină de zile întregi.

ADVERTISEMENT

Rac

Ești într-o formă intelectuală de invidiat și trebuie să profiți din plin. În plus, te sfătuim să nu refuzi dialogul dacă ești rugat să le împărtăşești și apropiaților din experiența ta.

Leu

Ești în fața unei dileme sentimentale şi trebuie neapărat să iei o hotărâre. Oricât ai încerca să amâni, știi foarte bine că acum e momentul. Ia-ți inima în dinți și alege!

ADVERTISEMENT

Fecioară

Încearcă să ții cont de părerile colegilor şi, mai ales, de posibilitățile lor financiare. Nu de alta, dar s-ar putea să ai o discuție aprinsă cu o rudă mai în vârstă dacă te încăpățânezi să faci totul pe cont propriu.

ADVERTISEMENT

Balanţă

Te așteaptă o zi încărcată, dar nu trebuie în niciun caz să dezarmezi. Ai suficientă energie, așa că vei face față cu brio tuturor provocărilor, mai ales dacă eviți speculațiile.

Scorpion

În ciuda ceasurilor rele care o însoțesc, această zi se va dovedi benefică pentru consolidarea prieteniilor şi încheierea unor parteneriate în scop profesional.

Săgetător

Trebuie să pleci într-o scurtă călătorie, chiar dacă nu prea ai chef. Privește partea bună: vei rezolva probleme care te macină de luni întregi.

Capricorn

E foarte posibil să ți se propună o afacere, dar nu te sfătuim să accepți. Cel puțin nu din prima. Cântărește cu atenție fiecare variantă înainte de a lua o decizie.

Vărsător

Ai atât de multă energie încât reușești să finalizezi tot ce ți-ai propus. Ba chiar există posibilitatea să obții un post mai bine plătit. Atenție, însă, la relațiile cu cei din jur!

Peşti

Te pregătești pentru un eveniment important în familie, probabil o aniversare, dar o rudă mai îndepărtată te cam indispune. Încearcă, totuși, să-ți păstrezi calmul! Poate vei constata mai târziu că a existat și o brumă de adevăr în vorbele ei.