Life

Sfatul zilei de miercuri, 1 septembrie 2021. Scorpionul se ceartă cu jumătatea sa

Sfatul zilei de miercuri, 1 septembrie 2021, aduce foarte multe realizări pe plan profesional, dar și schimbări radicale de macaz.
31.08.2021 | 10:04
Sfatul zilei de miercuri 1 septembrie 2021 Scorpionul se cearta cu jumatatea sa
ADVERTISEMENT

Prima lună de toamnă nu este benefică pentru toată lumea pentru că aduce și tensiuni și conflicte, în special legat de relațiile amoroase.

E posibil ca unii parteneri de viață să răbufnească și să iasă scântei, asta pentru că s-au adunat foarte multe lucruri neplăcute.

ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de miercuri, 1 septembrie 2021, pentru toate cele 12 zodii

Berbec

Începutul de toamnă s-ar putea să te găsească fără niciun ban în buzunar, dar cu foarte multe amintiri. A fost o vară de neuitat pentru tine.

Taur

E momentul să fii mai chibzuit și să nu mai arunci banii pe fereastră, chiar nu ai nevoie de anumite obiecte. Nu mai cumpăra haotic.

ADVERTISEMENT

Gemeni

O relație începe cu stângul, asta pentru că este o persoană pe care o vezi pentru prima oară. Ai grijă la cuvintele pe care le scoți pe gură.

Rac

Bate fierul cât e cald, spune o vorbă din popor, la fel fă și tu pentru că ai foarte multe idei. Pune-le în aplicare, nu mai aștepta momentul perfect.

ADVERTISEMENT

Leu

Fii capabil să vezi partea plină a paharului și vei faci pași mărunți, dar siguri spre viitor. Totul depinde de alegerile din prezent.

Fecioară

Îndeplinirea dorințelor nu se face de pe o zi pe alta. Luptă pentru tot ce-ți dorești și vei vedea cum viața ta va fi mai frumoasă.

ADVERTISEMENT

Balanță

S-ar putea să fii nevoit să amâni unele proiecte din lipsă de bani, dar asta nu trebuie să te facă să renunți. Nu-ți pierde speranța.

Scorpion

Nu este exclus un conflict aprins cu persoana iubită. S-au strâns foarte multe frustrări și unul dintre voi răbufnește, nu mai are răbdare.

Săgetător

Ești în căutarea unui nou drum profesional. Caută ceva unde să te simți ca peștele-n apă și să ai salariul pe care-l meriți din plin.

Capricorn

Primești propuneri și oferte importante pentru cariera ta. E foarte important să te sfătuiești cu cineva apropiat în acest sens.

Vărsător

Se anunță o zi obositoare, în care nu simți nevoia să faci nimic. Vrei numai să lenevești, lucru care te ajută să-ți încarci bateriile.

Pești

Se cere concentrare maximă dacă vrei ca lucrurile să iasă perfect, așa cum vrei mereu. Fii atent la ceea ce faci și nu vei da greș.

ADVERTISEMENT