Life

Sfatul zilei de miercuri, 10 martie 2021. Leul se închide foarte mult în sine

09.03.2021 | 11:30
Sfatul zilei de miercuri 10 martie 2021 Leul se inchide foarte mult in sine
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de miercuri, 10 martie 2021, le transmite semnelor zodiacale să se focuseze mai mult pe planurile personale și pe sentimente. Relațiile sunt și ele la ordinea zilei. 

O relație de cuplu se poate finaliza fără motive întemeiate, în timp ce alți parteneri de viață schimbă condițiile și termenii de desfășurare. Multe lucruri se vor schimba pe parcursul acestei zile.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete pentru toate cele 12 zodii sunt aduse de FANATIK în rândurile de mai jos. Află care sunt evenimentele importante de care au parte acestea!

Sfatul zilei de miercuri, 10 martie 2021, pentru fiecare nativ la rând

Berbec

Primești o sumă de bani când te aștepți mai puțin. Nu o cheltui aiurea și pune-o departe, sigur îți va fi de folos mai târziu.

ADVERTISEMENT

Taur

Informează-te înainte de a porni o afacere. E foarte important să știi pe ce drum mergi mai departe sau pe cine ai aproape.

Gemeni

Te ocupi de planurile de călătorie cu mult timp înainte de a avea bani. Nu-i nimic, e bine să ai totul bine pus la punct pentru vară.

ADVERTISEMENT

Rac

S-ar putea să suferi o despărțire pe plan sentimental. Nu privi în urma ta și gândește-te bine ce planuri ai pentru perioada următoare.

Leu

Ești într-o perioadă nefavorabilă a vieții tale și nu mai vrei să socializezi. Te-ai închis foarte mult în tine și nu mai vrei să ai prieteni.

ADVERTISEMENT

Fecioară

E momentul să nu te mai bazezi pe cei din jur și să ai mai multă încredere în tine. Ai ambiție și vei vedea că toate se vor rezolva de la sine.

Balanță

Nu te simți în largul tău. Ar fi cazul să consulți un specialist sau să te gândești mai mult la problemele tale de sănătate.

Scorpion

Se anunță schimbări radicale la locul de muncă și ești și tu vizat. Superiorii se gândesc să-ți dea mai multe responsabilități.

Săgetător

Conflictele și certurile din ultima vreme nu îți dau pace. Ai o stare de neliniște interioară și nu mai știi cum să ajungi la liman.

Capricorn

Apar persoane noi în viața ta. E un moment bun să legi prietenii de lungă durată sau chiar să-ți găsești sufletul pereche.

Vărsător

Condițiile de la serviciu se schimbă pe ultima sută de metri. Fii cu ochii în patru, nu risca să pierzi salariul din prezent.

Pești

Primești o veste importantă de la o persoană apropiată. Poate se anunță nașterea unui copil sau chiar te gândești serios la o nuntă.

ADVERTISEMENT