Life

Sfatul zilei de miercuri, 15 iulie 2020. Peștii trag de timp, dar pierd lucruri importante

14.07.2020 | 11:15
Sfatul zilei de miercuri 15 iulie 2020 Pestii trag de timp dar pierd lucruri importante
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de miercuri, 15 iulie 2020, aduce potrivit astrelor, evenimente neplăcute pentru unele zodii care lasă totul pe ultima sută de metri și pierd lucruri importante printre care se numără atenția celor dragi.

De asemenea, în această zi nativii se vor bucura de relaxare, emoții, dar și imaginația. Este o zi ideală pentru a o lua de la capăt atunci când simți că nu mai poți înainta pe drumul ales.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce în rândurile de mai jos previziunile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale din horoscopul european. Descoperă ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte.

Acesta este sfatul zilei de miercuri, 15 iulie 2020, pentru fiecare dintre cei 12 nativi

Berbec

Aștepți un semn care nu mai vine. Ar fi cazul să iei atitudine, ia-ți soarta în propriile mâini. Deciziile sunt la tine, ia-le pe cele potrivite.

ADVERTISEMENT

Taur

Emoții mare legat de o întâlnire de afaceri. Încearcă să-ți păstrezi calmul și să nu te pierzi cu firea. Este o zi importantă, semnezi un contract major.

Gemeni

Imaginația îți zboară la locuri îndepărtate. Nu mai pierde timpul aiurea și caută destinația ideală pentru următoarea vacanță. Vara nu stă prea mult aici.

ADVERTISEMENT

Rac

Relaxarea și odihna sunt la ordinea zilei. Lasă totul pe ultimul loc și încarcă-ți bateriile. Se anunță o perioadă încărcată la locul de muncă, ar fi cazul să ai energie.

Leu

Ce semeni aia culegi, ai grijă la cuvintele pe care le rostești în preajma oamenilor dragi. Vorbele rănesc mai mult decât ai crede.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ferește-te de oamenii care te trag în jos. Mergi mai departe pe drumul ales, indiferent de obstacolele care ies în calea ta. Viitorul se anunță luminos.

Balanță

Ar fi timpul să te oprești o clipă și să-ți dai seama ce vrei. Dacă nu te mai simți confortabil la serviciu, ia-o de la capăt în altă parte. Nu te plafona.

Scorpion

Visezi la cai verzi pe pereți când ar trebui să fii realist. Revino imediat cu picioarele pe pământ. Consultă-te cu familia înainte de a lua o decizie majoră.

Săgetător

Păstrează tăcerea dacă știi că deții un secret care i-ar putea răni pe ceilalți. Uneori este bine să faci anumite compromisuri, dar cu măsură.

Capricorn

Spală păcatele din trecut și cere-ți iertare. Numai așa vei avea liniște interioară. Șterge totul cu buretele și ia-o de la început. Poate chiar în altă parte.

Vărsător

Nu mai merge cu ochii închiși în viață și vezi ce se întâmplă în jur. Dă atenție sfaturilor primite de la prieteni, nu mai fă doar ce te taie capul.

Pești

În ultima perioadă ai tras de timp și nu ai făcut nimic pentru tine, dar nici pentru ceilalți. Ai pierdut lucruri importante din cauza aroganței tale.

ADVERTISEMENT