News

Sfatul zilei de miercuri, 17 iulie. Ce zodie se va despărți de partenerul de viață

16.07.2019 | 11:42
Sfatul zilei de miercuri 17 iulie Ce zodie se va desparti de partenerul de viata

Fanatik îți aduce sfatul zilei de miercuri, 17 iulie. Luna Plină în Capricorn îi aduce unei zodii noroc la bani, iar alteia i-a rezervat o despărțire de proporții. Află din rândurile de mai jos care sunt aceste zodii.

Așa arată sfatul zilei de miercuri, 17 iulie

Berbec

Ești foarte comcentrat pe muncă și depui toate eforturile necesare pentru a duce la capăt cât mai multe proiecte. Încearcă să eviți oboseala și stresul inutil. Învață să te concentrezi pe lucrurile cu adevărat importante.

Taur

Miercuri este o zi ideală pentru a-ți face planuri de vacanță. Este vorba de călătorii în locuri exotice alături de persoana iubită. Începi un curs de dezolvare persoanlă care îți oferă mai multe încredere și siguranță în deciziile pe care le vei lua în viitor.

Sfatul zilei de miercuri, 17 iulie
Sfatul zilei de miercuri, 17 iulie. Taurul face planuri de vacanță. Sursa foto: pixabay.com

Gemeni

Primești bani în avans de la locul de muncă, dar nu apuci să te bucuri de ei. S-au strâns atâtea datorii, facturi și taxe încât s-ar putea să nu mai rămâi cu nimic. Fii ponderat cu cheltuielile, nu mai aruncat cu banii în stânga și-n dreapta.

Rac

Vei semna contracte care îți vor aduce bani și succes. Discută cu partenerii de afaceri despre investiții sau erori în documente. Evită să le comunici apropiaților planurile pe care le ai în minte. Așteaptă să se contureze și abia apoi te poți lăuda cum se cuvine.

Leu

La locul de muncă este foarte multă agitație. S-au strâns numeroase sarcini, iar acum trebuie să le rezolvi. Timpul este foarte scurt, așa că vei fi nevoit să rămâi peste program. Mare atenție la sănătate, cu acest haos vei uita să mai iei pauze.

Fecioară

Te axezi pe viața de familie și petreci timp prețioas alături de persoana iubită și copii. Cei dragi vor aprecia activitățile recreative pe care le-ai pus la cale. Evită discuțiile în contradictoriu și excesele alimentare. Bucură-te de ziua aceasta frumoasă!

Balanță

A venit timpul să te implici mai mult în viața de familie. Discută cu cei dragi despre ce ai de făcut în casă. Împărțiți sarcinile și familia va fi mulțumită de acest ajutor neașteptat. Poate este timpul să îți vizitezi niște rude mai îndepărate.

Scorpion

Prietenii te sună și te scot în oraș. Din dialogurile cu amicii vei afla amănunte și detalii inediate care te vor destinde. Nu mai lua viața în serios, fiecare zi este o sărbătoare. Sunt șanse mari să pleci într-o călătorie de afaceri, dar nu foarte departe de casă.

Săgetător

Munci foarte mult și vei fi răsplătit așa cum se cuvine. Este posibil să fi promovat și astfel să primești și o mărire de salariu. Evtită discuțiile aprinse cu partenerul de viață. Anturajul îți va oferi informații prețioase care te vor ajuta să avansezi.

Capricorn

Ai foarte multă energie și nu știi ce să faci cu ea. Fii prudent și fă o listă cu lucrurile prioritare. Evită sarcinile solicitante și mai păstrează energie și pentru alte zile. Ia o pauză și gândește-te în liniște la cum ai vrea să decurgă viața ta de acum înainte.

Vărsător 

Ai nevoie de odihnă și meditație interioară. Traversezi o perioadă cu multe suișuri și coborâșuri și ai nevoie să le depășești cu bine. Lasă grijile deoparte și axează-te mai mult pe propria persoană. S-ar putea să ai probleme de sănătate, evită stresul.

Pești

Ai foarte mulți prieteni și îți sunt mereu aproape când ai nevoie de ei. Sfaturile și ideilor lor sunt de ajutor și ar fi bine să le urmezi. Sunt și persoane care îți vor răul, încearcă să le îndepărtezi din viața ta. Treci prin niște momente delicate, odihnește-te și liniștește-te.