Life

Sfatul zilei de miercuri, 23 septembrie 2020. O zi prielnică iubirii și relațiilor de cuplu

22.09.2020 | 11:08
Sfatul zilei de miercuri 23 septembrie 2020 O zi prielnica iubirii si relatiilor de cuplu
ADVERTISEMENT

Sfatul zilei de miercuri, 23 septembrie 2020, vine cu noutăți pe plan personal pentru unii nativi. Sunt schimbări în bine, relațiile debutează sau avansează, se primesc vești de mult așteptate. Ziua este una prielnică iubirii și relațiilor interumane.

Astrologii anunță că zodiile vor avea parte de o zi în care domină echilibrul emoțional, iar acest lucru produce o emanație de bună-dispoziție și calm.

ADVERTISEMENT

Semnele zodiacale vor avea parte de o zi reușită și liniștită și în plan profesional. Sănătatea trebuie să fie pe primul plan pentru unele semne zodiacale, la apariția oricărui semn rău, se recomandă consultatea medicului.

Sfatul zilei de miercuri, 23 septembrie 2020. Previziunile pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Chiar dacă tabloul profesional general nu este unul tocmai ideal, ai parte de toată susținerea persoanei iubite. Lucrurile nu vor fi mereu perfecte pe toate planurile, important e să iei în calcul ceea ce contează mai mult, iar în acest moment, susținerea, optimismul și iubirea persoanei dragi sunt cele mai însemnate.

ADVERTISEMENT

Taur

Ziua de miercuri aduce vești bune în plan profesional. Sunt șanse pentru a obține avansarea mult vizată sau măcar o vorbă bună care să te facă să speri la ea în viitor. Spre seară există posibilitatea de a face un drum mai lung, o vizită rudelor apropiate sau unor prieteni dragi.

Gemeni

Drumurile tot mai dese au început să obosească puțin nativul Gemeni. Poți să iei o pauză de la ce nu e urgent de rezolvat și să te axezi doar pe ce e cu adevărat important. Persoana iubită are nevoie de atenție și sprijin, ai grijă să se simtă confortabil și totul va merge de minune.

ADVERTISEMENT

Rac

Se întrevede un câștig financiar. Poate fi rezolvarea unor litigii sau câștigarea unor bani din vânzarea unor produse. Toate merg bine și în relația cu partenerul de viață. Toate par a fi la locul lor, așa că este loc de puțină odihnă și relaxare.

Leu

Un mic conflict cu partenerul de viață tinde să transforme dimineața în una tensionată. Lucrurile se vor rezolva rapid, amandoi sunteți conștienți că nu e bine să faceți debutul în ziua de muncă cu nervii de acasă. La job, totul merge conform planului. Seara poate aduce o vizită neașteptată care nu va cauza prea multă bucurie.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Viața tinde să îți arate că nu ești cel mai important om de pe pământ, dar într-un mod în care te va face să te simți norocos. Te vei îndrăgosti sau vei primi vestea nașterii unui copil. Sunt evenimente majore care îți vor da impresia că ești un om favorizat de soartă.

Sfatul zilei de miercuri, 23 septembrie 2020. Schimbări profesionale pentru Balanță și noi proiecte pentru Pești

Balanță

O reuniune de familie va face ca unele tensiuni mai vechi să apară între membri. Nativul va încerca din răsputeri să împace și capra și varza, iar stădania sa va da roade. În plan profesional poate apărea o decizie care să schimbe puțin tabloul general, ca mutarea într-un sediu nou sau detașarea periodică în alt oraș. Este un eveniment care poate să creeze emoții, dar totul va merge bine dacă lucrurile vor fi privite cu încredere și optimism.

Scorpion

Mici probleme de sănătate îți fac ziua să debuteze cu o stare de spirit nu tocmai bună. În loc să te îngrijorezi mai tare și să stai în tensiune, o vizită la medic poate rezolva foarte rapid situația. La locul de muncă se anunță schimbări care te vor avantaja, relocări sau avansări. Tot ce trebuie să faci e să ai grijă de sănătate.

Săgetător

Planurile, pentru proiectul pe care vrei să îl demarezi încă de la începutul acestui an, vor mai fi amânate o perioadă. Decât să pierzi investițiile și munca depusă, e mai bine să mai aștepți puțin. Ziua de miercuri va aduce și vizita unor prieteni care vor să petreceți împreună, sărbătorind o reușită a unuia dintre ei.

Capricorn

Șocul veștilor nu tocmai plăcute și recent primite care vizează un eșec profesional al unui prieten apropiat începe să scadă din intensitate. Te împaci cu gândul și te focusezi pe ale tale. La job nu e totul tocmai roz, dar nu sunt nici zvonuri rele, ceea ce e cât se poate de bine. Se anunță posibilitatea întânirii cu o persoană care a însemnat mult în trecut, întâlnire de care partenerul de viață nu e tocmai fericit.

Vărsător

Începuturile sunt grele întotdeauna. Fie că tocmai ai început un job nou sau ai făcut primii pași într-o relație, trebuie să ai răbdare și cu tine, să te acomodezi cu noile posturi, dar și cu ceilalți, să se obișnuiască cu tine. Ar trebui să fii entuziasmat de aceste schimbări.

Pești

Domnește liniștea și pacea, iar acest lucru îți dă cea mai bună dispoziție existentă. Partenerul de viață este și el încântat de perioada bună prin care treceți și toate merg de minune. Perioada asta bună îți va da elanul necesar implementării proiectului pe care îl plănuiești de multă vreme.

ADVERTISEMENT