Life

Sfatul zilei de miercuri, 24 iunie 2020, pentru fiecare zodie. Taurii trebuie să coboare tonul

23.06.2020 | 10:25
Sfatul zilei de miercuri 24 iunie 2020 pentru fiecare zodie Taurii trebuie sa coboare tonul
ADVERTISEMENT

Citește sfatul zilei de miercuri, 24 iunie 2020, pentru zodia ta, și află care sunt principalele provocări ale momentului din partea astrelor.

Sfatul zilei de 24 iunie pentru fiecare zodie:

Berbec: Pune-te serios la treabă și nu mai lăsa pe mâine ce poți face azi. Amânările astea nu țin la infinit. Numărul norocos al zilei: 2.

ADVERTISEMENT

Taur: Trebuie să cobori tonul în discuțiile cu cei din jur, să fii ceva mai conciliant, mai înțelegător. Învață să asculți. Numărul norocos: 1.

Gemeni: Nu te uita în trecut cu părere de rău. Nu te gândi cum era dacă acționai altfel în anumite situații. Scapă de aceste false culpe. Numărul norocos al zilei: 13.

ADVERTISEMENT

Scorpionii trebuie să aibă puțină speranță și răbdare

Rac: Cine te cunoaște nu are de ce să judece deciziile pe care le iei. Este momentul să nu îți mai pese de ce spune oricine. Numărul norocos: 4.

Leu: Cum vrei să te privească alții într-o lumină bună, dacă tu nu îndrăznești să ieși din întuneric? Fă un pas în față și renunță, măcar pentru o secundă, la frici. Numărul norocos: 11.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Du-te până la capătul lumii dacă simți că acolo este fericirea ta absolută. Nu mai sta pe gânduri și trăiește-ți prezentul ca și cum ar fi ultima clipă. Numărul norocos: 8.

Balanță: Te impui și asta e bine, doar că felul în care o faci lasă de dorit. Nu te pricepi la toate, deci renunță puțin  la orgoliul nemăsurat, la acest jemanfichism nefondat. Numărul norocos: 7.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Vei trece cu bine și peste această perioadă. Capul sus și privirea înainte! Zâmbește, căci totul va fi frumos. Trebuie doar să ai puțină răbdare. Numărul norocos al zilei: 3.

Săgetător: Nu mai da din casă dacă nu îți convine ca apoi lumea să bârfească despre tine. Fii mai responsabil de propriile tale destăinuiri. Numărul norocos: 6.

Capricorn: Este momentul să rupi orice legătură cu persoanele toxice care te înconjoară, cu toți acei oameni de la care știi foarte bine că nu ai nimic de învățat. Numărul norocos: 10.

Vărsător: Renunță la utopie și coboară cu picioarele pe pământ. Este momentul să privești lucrurile cu mai multă maturitate. Numărul norocos: 9.

Pești: Spune ce ai pe suflet și nu te închide în carapace. Nu este o rușine să recunoști dacă îți lipsește ceva sau cineva. Numărul norocos al zilei: 5.

ADVERTISEMENT